''Idila je kratko trajala...''

Našoj poznatoj voditeljici ispijanje kave nije najbolje pošlo za rukom, njezini sinčići bili su glavni akteri priče!

Anja Alavanja Viljevac - 12 Anja Alavanja Viljevac - 12 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Alavanja Viljevac - 13 Anja Alavanja Viljevac - 1 Anja Alavanja Viljevac - 7 Anja Alavanja Viljevac - 10 Anja Alavanja Viljevac - 11 Anja Alavanja Viljevac - 9 Anja Alavanja Viljevac - 8 Anja Alavanja Viljevac - 6 Anja Alavanja Viljevac - 5 Anja Alavanja Viljevac - 4 +21 Anja Alavanja Viljevac - 3 Galerija

Naša voditeljica Anja Alavanja Viljevac pokazala je kako izgleda odmor na koji idu i djeca pa nasmijala pratitelje na svom Instagramu, ono čemu je svjedočila dok je pila kavu nije se nadala.

Naša televizijska voditeljica Anja Alavanja Viljevac nasmijala je pratitelje posljednjom objavom na svom Instagramu. Svojim pratiteljima otkrila je kako izgleda kad na odmor idu i djeca, a ono što su joj djeca napravila dok je pila kavu sve je nasmijalo.

Naime, Anja je u hladu sjedila i uživala u svojoj kavi, a ubrzo su do nje došli i njezini sinovi. Oni su joj, kao dodatak kavi, u šalicu stavili bodljice s bora i suho lišće, a voditeljica je to potkrijepila jednostavnim opisom.

''Idila je kratko trajala'', napisala je te dodala hešteg kava sa svime.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Alavanja Viljevac (@anja_alavanjaviljevac)

Njezini pratitelji koji imaju djecu u komentarima su joj pisali da im je takva situacija poznata, a ostali su se samo nasmijali.

Anja na društvenim mrežama često voli dijeliti svoja iskustva i negodovštine koje doživi, a sve to proživljava sa svojim suprugom, ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem, za kojeg se udala 2021. godine, pet mjeseci nakon što je na svijet stigao njihov sin Dan.

Voditeljica iza sebe ima propali brak s glazbenikom Željkom Romcem, s kojim ima još dvojicu sinova, a razvod su od javnosti uspjeli sakriti čak godinu dana.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović - 1 +25 Bojana Gregorić Vejzović - 3 Celebrity Lagani povjetarac podigao je prozirnu haljinu naše predivne glumice i tako otkrio njezine adute: ''Sve je tu, a posebno divna žena''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević - 3 Momčilo Otašević - 2 Nika Barišić, Momčilo Otašević Konstantin Haag, Ana Uršula Najev, Momčilo Otašević +26 Momčilo Otašević Celebrity Crnogorski šarmer raznježio je pratitelje rijetkom fotografijom s kćeri koju ima s bivšom suprugom, evo kako se priprema za novu sezonu najgledanije domaće serije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene