netko ju je prepoznao

Poznata Hrvatica u New Yorku doživjela neobično iskustvo pa upozorila: "Ne ogovarajte na hrvatskom i pazite s kim se smucate"

Anja Alavanja - 3 Anja Alavanja - 3 Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Alavanja - 1 Anja Alavanja - 2 Anja Alavanja - 4 Anja Alavanja - 5 Anja Alavanja - 6 Anja Alavanja - 7 Anja Alavanja - 8 Anja Alavanja - 3 Anja Alavanja - 1 Anja Alavanja Viljevac +4 Anja Alavanja - 6 Galerija

Anja Alavanja Viljevac na svojem profilu na Instagramu prepričala je jedno neobično iskustvo koje je doživjela u New Yorku.

Voditeljica Anja Alavanja Viljevac sa suprugom Vedranom Viljevcem posjetila je New York, odakle se u nekoliko navrata javila na svojem profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo showbuzz Obiteljske zgode i nezgode! Anja Alavanja podijelila anegdotu s obiteljskog putovanja: "Ima i većih budala od nas"

U jednoj od objava prepričala je i neobično iskustvo koje je doživjela u Velikoj Jabuci, iz kojeg je izvukla nekoliko pouka.

"Ulazimo moj muž i ja u zgradu gdje je klub. Na ulazu redar, tamnoputi Amerikanac, koji me zaustavi, poželi dobrodošlicu i kaže mi da zna tko sam, da me gledao na TV-u. Uvjerena da blefira, nasmijem se i nastavim dalje. Kaže on: 'Wait, I’tell you your name, you are Angie Alavangie.' Kasnije sam povezala da je jedna od cura koje su bile maloprije pored njega vjerojatno 'naša' i da me prepoznala... Uglavnom, pouka priče, i po bijelom svijetu pazite što radite, budite časni i dostojanstveni. Ne ogovarajte na hrvatskom i pazite s kim se smucate. Druga pouka: malo nas je, al nas ima. Treća, nisam globalno poznata", napisala je Anja uz fotku na kojoj nazdravlja čašom vina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anja Alavanja Viljevac (@anja_alavanjaviljevac)

"Vrh", "Haha, odlična priča", pisali su joj pratitelji u komentarima.

Anja je na društvenoj mreži objavila i svoje fotke s poznatih njujorških lokacija koje možete pogledati u galeriji.

Inače, Alavanja se za ekonomista i nogometnog trenera Vedrana udala u rujnu 2021. godine, pet mjeseci nakon što je na svijet došao njihov sin Dan.

Voditeljica iza sebe ima propali brak s glazbenikom Željkom Romcem, s kojim ima još dvojicu sinova, a razvod su od javnosti uspjeli sakriti čak godinu dana.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor Mešin +26 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Pogledajte kako izgleda supruga Igora Mešina, rijetko se pojavljuju skupa u javnosti, a vole se još od mladih dana!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 11 +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u tangicama izrazila samo jednu skromnu želju, a neki na ovaj prizor nisu bili spremni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene