uživaju u italiji

Anja Alavanja hvali se besprijekornom figurom u badiću godinu dana nakon trećeg poroda, a objavila je i rijetku fotku s mužem

Anja Alavanja - 4 Anja Alavanja - 4 Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Alavanja i Vedran Viljevac Anja Alavanja - 1 Anja Alavanja - 3 Anja Alavanja - 6 Anja Alavanja - 5 Anja Alavanja Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Anja Alavanja (FOTO: Instagram) +1 Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Galerija

Anja Alavanja Viljevac sa suprugom Vedranom Viljevcem uživa na odmoru u Italiji bez djece, a voditeljica se na Instagramu pohvalila besprijekornom figurom u kupaćem kostimu.

Voditeljica Anja Alavanja Viljevac sa suprugom Vedranom Viljevcem trenutačno uživa u Italiji, gdje su otputovali bez djece.

Pogledaj i ovo Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Blista u trudnoći! Nakon što je pet mjeseci skrivala da čeka bebu s novim dečkom, naša voditeljica sada je pokazala trudnički trbuh

Anja se s odmora neprestano javlja na svojem Instagramu, gdje je uz fotografije na kojima se pohvalila besprijekornom figurom u badiću, objavila i jednu rijetku na kojoj pozira s mužem.

"Solo smo, prvi put u zadnjih godinu i tri mjeseca. Baku smo zvali samo 5-6 puta", napisala je uz fotku na kojoj je suprug nosi na leđima, a u komentarima su im poručili da su divan par.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anja Alavanja Viljevac (@anja_alavanjaviljevac)

Podsjetimo, Anja se za ekonomista i nogometnog trenera Vedrana udala u rujnu prošle godine, pet mjeseci nakon što je na svijet došao njihov sin Dan.

Voditeljica iza sebe ima propali brak s glazbenikom Željkom Romcem, s kojim ima još dvojicu sinova, a razvod su od javnosti uspjeli sakriti čak godinu dana.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 1 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 2 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 3 +25 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 4 Celebrity Luka Modrić pokazao djelić atmosfere sa svadbe Dominika Livakovića, okupila se ekipa iz snova!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 4 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 3 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 2 +18 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 1 Celebrity Livakovićeva majka u kratkoj haljini pokazala vitke noge i zasjenila ostale uzvanike na sinovu vjenčanju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene