Osmijeh od uha do uha

Nakon grubih prijetnji bivšeg muža, slavna glumica oporavlja se u društvu preslatke kćerkice

Angelina Jolie i Vivienne (Foto: Profimedia) Angelina Jolie i Vivienne (Foto: Profimedia) profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie i Vivienne (Foto: Profimedia) Angelina Jolie i Vivienne (Foto: Profimedia) Brad Pitt, Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Brad Pitt (FOTO: Getty) Angelina Jolie (Foto: AFP) Angelina Jolie (Foto: Getty) Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +2 Angelina Jolie (Foto: Instagram) Galerija

Holivudska glumica Angelina Jolie viđena je u šetnji s kćeri Vivienne.

Slavna oskarovka Angelina Jolie viđena je u bezbrižnoj šetnji i kupovini s kćerkicom Vivienne (10) koju je dobila iz veze s holivudskim velikanom Bradom Pittom

Pogledaj i ovo showbuzz promjena nabolje Dugo se skrivala od javnosti i šutjela o razvodu, a sad se šeće u društvu kćeri i opet je u dobrim odnosima s bivšim

Angelina i Vivienne navodno su vrlo povezane, a iz fotografija se može iščitati i kako jako uživaju u međusobnom druženju. Slavna mama poznata je po svojoj ljubavi prema djeci, pa ih tako ima čak šestero, troje biološke i troje posvojene. 

Iz svoje veze s glumcem Bradom Pittom Angelina je prvo dobila kćer Shiloh, a zatim blizance Knoxa i Vivienne. 

Sretna majka i kći viđene su u šetnji tek nekoliko tjedana nakon što su u javnost procurile ružne i grube prijetnje Angelininog bivšeg muža i Vivienninog oca, Brada. Naime, glumac je Angelini navodno dao ultimatum da potpiše papire za finalizaciju njihovog razvoda ili će se suočiti s financijskim sankcijama. 

Gotovo tri godine nakon što su donijeli odluku o razvodu, 55-godišnji glumac kaže kako se osjeća iznimno mučno i umorno od Angelinina odugovlačenja cijelog procesa. Navodno je angažirao odvjetnike da pristupe sucu s molbom da odredi krajnji rok za potpisivanje brakorazvodnih papira te ukoliko ga ona neće ispoštovati da joj propiše novčanu kaznu.

Prekid ovog para bio je jednako turbulentan kao i početak veze. 

Angelina i Brad upoznali su se 2005. godine na snimanju filma "Mr And Mrs Smith" na kojem su se zaljubili, a 2014. godine vjenčali su se u Francuskoj. Sve bi to bilo krasno da u trenutku upoznavanja i započinjanja romanse Brad nije bio oženjen za Jennifer Aniston, holivudsku miljenicu. Zbog preljuba i razvrgavanja braka slavnog para mnogi su celebrityji i mediji osudili Angelinu. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) +10 Dejan Lovren (Foto: Instagram) Celebrity Lovren otkrio svoj isklesani torzo, ali i misteriozno napomenuo kako na jahti "putuje prema..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene