"Sorry Krama, ali..."

Andrej Kramarić javio se s odmora na Maldivima, lijepa supruga i slatki sin zasjenili su našeg Vatrenog

Andrej i Mia Kramarić Andrej i Mia Kramarić Igor Kralj/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić Andrej Kramarić i supruga Mia - 2 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 8 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 7 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 6 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 3 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 1 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 2 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 5 +16 Andrej i Mia Kramarić - 1 Galerija

Andrej Kramarić objavio fotografiju sa suprugom Mijom i sinom Viktorom s kojima uživa u zasluženom ljetnom odmoru.

Nakon što je objavio preslatke fotografije sa sinom Viktorom, naš nogometni reprezentativac Andrej Kramarić sada je objavio i onu na kojoj je pokazao i lijepu suprugu Miju.

"Sretno vrijeme", napisao je Andrej kratko uz fotografiju na kojoj se svi zajedno smiješe na pješčanoj plaži, uz more, a u objavljenoj priči na profilu na Instagramu otkrio je da odmaraju na Maldivima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

"Kako lijepe dijete. Bog vam dao zdravlje", "Je, mamin sin. Sorry Krama, uživajte u svakom trenutku", "Lijepa obitelj", "Lijepa i draga obitelj", "Divni ste", komentirali su njegovi pratitelji.

Andrej je Viktora dobio s lijepom suprugom Mijom, s kojom je u vezi od 2017. godine. Vjenčali su se u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici u ožujku prošle godine, a sin je na svijet stigao pet mjeseci nakon njihova civilnog vjenčanja.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Ugrina - 3 Kristijan Ugrina - 2 Kristijan Ugrina - 1 Kristijan Ugrina +13 Kristijan Ugrina Nekad i sad Bio je omiljeno domaće lice s malih ekrana, a zbog pomalo zapuštenog imidža danas ga nije lako prepoznati

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 +25 Lidija Bačić - 3 Celebrity Lidija Bačić na sebe je stavila najkraću suknju dosad, a zbog prozirne majice nitko je nije mogao prestati gledati!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene