"On izgleda kao ti!"

Andrej Kramarić objavio rijetke obiteljske fotografije, važan trenutak njegova sina Viktora sve je raznježio i morao se njime pohvaliti!

Andrej Kramarić Andrej Kramarić Andrej Kramarić/Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić i supruga Mia - 2 Andrej Kramarić Andrej Kramarić sa suprugom i sinom Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 8 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 7 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 6 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 5 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 3 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 1 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 2 +15 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 3 Galerija

Andrej Kramarić objavio je na profilu na Instagramu fotografije sa sinom Viktorom pa rastopio svoje obožavatelje.

Naš nogometni reprezentativac Andrej Kramarić objavio je na svom profilu na Instagramu preslatke i važne životne trenutke sa svojim sinom Viktorom, i pohvalio se da je maleni dobio svoje prve bicikle.

32-godišnji Andrej objavio je nekoliko preslatkih fotografija na kojima njih dvojica uživaju i zabavljaju se u preslatkim zajedničkim trenucima.

"Naši prvi bicikli", napisao je Andrej uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

 

"On izgleda kao ti", "Preslatkiii", "Možda budući Vatreni", "Volim vas", "Medeniiii", "Prelijepi ste", "Bogatstvo", "Slatkiš mali", komentirali su njegovi pratitelji.

Andrej je Viktora dobio s lijepom suprugom Mijom, s kojom je u vezi od 2017. godine. Vjenčali su se u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici u ožujku prošle godine, a sin je na svijet stigao pet mjeseci nakon njihova civilnog vjenčanja.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Melissa Reddy - 15 Melissa Reddy - 7 Melissa Reddy - 6 Melissa Reddy - 2 +10 Melissa Reddy - 5 Celebrity Slavna sportska novinarka pohvalila se da ljetuje u Hrvatskoj, evo čime je opsjednuta, a fotkama koje je objavila dive se baš svi!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Geogrina - 2 Georgina Rodriguez - 5 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 +27 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 4 Celebrity Georgina i Ronaldo jednom fotografijom stali na kraj glasinama koje kruže, a oboje su se imali i čime pohvaliti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene