Hm...

Andrej Kramarić podijelio je rijetku fotografiju s prekrasnom suprugom Mijom, a pratitelje je posebno zanimala jedna informacija!

Andrej Kramarić i supruga Mia - 1 Andrej Kramarić i supruga Mia - 1 Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić i supruga Mia - 2 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 5 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 6 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 1 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 2 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 3 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 4 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 5 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 1 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 2 +9 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 3 Galerija

Andrej Kramarić nakon dugo vremena objavio je fotografiju sa suprugom Mijom, a evo i koji je povod bio.

Naš nogometaš Andrej Kramarić i njegova supruga Mia pozirali su sretno i zaljubljeno, a fotografija je dobila preko 12 tisuća lajkova. 

Pogledaj i ovo Andrej Kramarić "On izgleda kao ti!" Andrej Kramarić objavio rijetke obiteljske fotografije, važan trenutak njegova sina Viktora sve je raznježio i morao se njime pohvaliti!

Naime, bračni par spremio se za vjenčanje, a Andrej je pokazao i što su odjenuli.

On je nosio elegantno crno odijelo, a Mia dugu bordo haljinu koja je savršeno naglasila njezinu besprijekornu liniju.

Zlatne sandale i niski rep ispunjen valovima dodatno su začnili elegantni prizor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

"Kako ste zgodni", "Jako lijepi oboje", "Predivan par", "Wow", "Uživajte", komentirali su oduševljeno pratitelji.

Neki od pratitelja u komentarima su pitali Andreja i kad stiže nova prinova, ali on još nije dao odgovor.

Njih dvoje ovoga puta bili su sami, bez sinčića Viktora koji je čini se još premali za ovakva događanja.

Podsjetimo, Andrej i Mija u vezi su od 2017. godine, a vjenčali su se u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici u ožujku prošle godine. Sinčić Viktor na svijet je stigao pet mjeseci nakon njihova civilnog vjenčanja, a krstili su ga u svibnju ove godine, kada su imali i svoje crkveno vjenčanje.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 4 Tara Thaller - 5 Tara Thaller - 2 +25 Tara Thaller, Nina Mia Čikeš Celebrity Jedna od naljepših Hrvatica koju smo nedavno gledali u našem hit-showu promijenila je imidž, evo kakve su reakcije kolega na novi izgled!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 4 Tara Thaller - 5 Tara Thaller - 2 +25 Tara Thaller, Nina Mia Čikeš Celebrity Jedna od naljepših Hrvatica koju smo nedavno gledali u našem hit-showu promijenila je imidž, evo kakve su reakcije kolega na novi izgled!

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene