Tko li je to?

Andrea Šušnjara skriva s kim uživa na odmoru, no jedna snimka odala je kako ipak nije sama!

Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara - 2 Andrea Šušnjara - 1 In Magazin: Andrea Šušnjara - 3 In Magazin: Andrea Šušnjara - 1 +19 Andrea Šušnjara - 1 Galerija

Andrea Šušnjara otputovala je u Barcelonu, odakle se javila na Instagramu, a jednom objavom je zaintrigirala pratitelje.

Najdugovječnija pjevačica grupe Magazin, 36-godišnja Andrea Šušnjara, otputovala je na zasluženi odmor u Barcelonu.

S odmora se javila na svojem profilu na Instagramu, gdje je objavila fotografiju na kojoj u ružičastoj haljinici pozira na krovu zgrade, s pogledom na čuvenu crkvu Sagrada Familia.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andrea Šušnjara (@andreasusnjara_official)

Andrea je i u pričama na društvenoj mreži objavila nekoliko fotki i snimki iz Barcelone, od kojih je na jednoj odala i kako nije sama.

Snimila se kako nazdravlja s nepoznatim muškarcem, a u kadru se vide samo njihove ruke s čašama.

Andrea je ranije ovog ljeta za In Magazin progovorila u svojem ljubavnom životu.

"Ovo ljeto neće biti vremena ni za ljubav, ni za kupanje ni opuštanje, ali nadam se krajem 9. da ću negdje otputovati, pobjeći, pa tko zna u neke nove avanture", kazala je tada. Poznato je i da je prošlo ljeto prekinula dugogodišnju vezu.

Inače, Andrea je nedavno otkrila i da joj je dijagnosticirana bolest štitnjače, a iza nje je i teška borba s rakom jajnika od kojeg je oboljela sa samo 20 godina.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 5 +26 Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević konačno podijelila lijepe vijesti uz snimku ultrazvuka: ''Nakon naše male borbe nema ljepšeg!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 +25 Lidija Bačić - 10 Celebrity Pogledajte vruće prizore kojima je Lidija Bačić uspjela ostaviti obožavatelje bez teksta: "Teško je reći bilo šta..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene