A sličnost je očita!

Zgodna djeca bivšeg Vatrenog oduševila zajedničkim fotkama, ali i sve pošteno nasmijali: "Satrala si ga!"

Anamarija i Aljoša Asanović Anamarija i Aljoša Asanović John Pavlish 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija i Aljoša Asanović Anamarija Asanović - 3 Kolekcija Anamarije Asanović Anamarija Asanović i Josip Grabovac - 1 Aljoša i Anamarija Asanović - 2 Aljoša i Anamarija Asanović - 3 Aljoša i Anamarija Asanović - 4 Aljoša i Anamarija Asanović - 5 Antonio Asanović (Foto: Instagram) - 7 Antonio Asanović (Foto: Instagram) - 6 +8 Antonio Asanović (Foto: Instagram) - 5 Galerija

Anamarija Asanović objavila je na Instagramu fotografije s bratom Antonijem Asanović pa sve oduševila.

Modna dizajnerica i kćer bivšeg nogometaša Aljoše Asanovića, Anamarija Asanović na svom je profilu na Instagramu objavila nekoliko razigranih fotografija na kojima joj društvo pravi mlađi brat Antonio.

Pogledaj i ovo Anamarija Asanović - 2 golupčići! Kći našeg bivšeg Vatrenog više ne skriva koliko je zaljubljena, objavila je novu fotku sa zgodnim poduzetnikom!

34-godišnja Anamarija i 30-godišnji Antonio, koji su slika i prilika slavnog ova, jako su povezani i ne kriju koliko se dobro slažu, a njihove zajedničke fotografije nastale na ulicama rodnog im Splita oduševile su njezine pratitelje.

"Braco & seka ljubav velika", napisala je uz objavu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa)

"Satrala!", "Preslatki ste", "Oduševljen je", "Najiskrenija ljubav brace i seke", "Koji ti je ovo frajer", "Braco i sreka, bravo", napisali su joj u komentarima.

Splitska dizajnerica prošle je godine proslavila desetu obljetnicu svojeg rada, a u jednom razgovoru za In magazin je priznala da se o sebi svega naslušala tijekom tog razdoblja pa i toga da je uspjela samo zbog toga što ima poznato prezime. No otkrila je i da na samim počecima kada se natjecala u svijetu mode, nije imala svoje prezime.

"Na svim tim natjecanjima su čak zbog prezimena uveli šifre za natjecatelje da ne bi ispalo da mi je otac nešto namjestio. Uglavnom u Zagrebu su uvijek bile šifre pod kojima smo se mi dizajneri natjecali. To u biti nitko ne zna, bila sam jedan put "puž u kućici", u tom stilu je bilo'', izjavila je tada Anamarija.

Dok Anamarija uspješno plovi modnim vodama, brat Antonio je krenuo očevim stopama i uspješno se bavi nogometom, a nedavno je potpisao i ugovor za HNK Šibenik.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i njezin suprug Enes Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović +14 Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Celebrity Bojana nije uspjela zadržati suze dok je pričala o suprugu: "Doživljavaju ga kao jednog oštrog tipa, ali..."

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina +4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Celebrity Albina u kratkoj košuljici pokazala gole noge, a odvažila se istaknuti i dekolte, koji nije mogao proći nezapaženo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene