njezini najmiliji

Obožavana zvijezda Kumova objavila fotografiju sa svojom obitelji, odmah je jasno od koga je naslijedila ljepotu!

Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev s mamom, bratom i sestrom Ana Uršula Najev i Faris Pinja Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 3 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 3 Ana Uršula Najev - 2 Ana Uršula Najev - 1 Ana Uršula Najev - 2 +19 Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev Galerija

Ana Uršula Najev pozirala je s mamom Veronikom, bratom Filipom i polusestrom Arianom.

Talentirana Splićanka Ana Uršula Najev osvojila je srca domaće publike u hit-seriji "Kumovi" kao Luce Akrap.

Otkako se pojavila na malim ekranima, puno se šuška i o njezinom ljubavnom životu, koji vješto skriva, a sada je pokazala najvažnije ljude u svojem životu.

Ana je u svojim pričama na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s majkom Veronikom, bratom Filipom i polusestrom Arianom.

"Ja sam dobila božićne poklone", napisala je uz fotku koju možete pogledati u našoj galeriji, a odmah ćete primijetiti koliko Ana sliči na svoju majku.

Njezina majka sa svojim partnerom i njihovom kćeri živi u Brazilu, a Ana ih često posjećuje.

Inače, Ana je nedavno promijenila imidž i sada ima svjetliju kosu sa šiškama.

Zadnjih dana u medijima je se povezuje s pjevačem Farisom Pinjom, koji se ranije ove godine razveo od glumice Tare Thaller.

Ana je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s Farisom i prijateljicom te tako otkrila kako skupa uživaju na Adventu u Zagrebu, pa su se mnogi zapitali je li time potvrdila glasine. Izvori bliski paru otkrili su za Večernji list kako njih dvoje čak i žive skupa u stanu u Zagrebu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Charles Pearce - 1 +25 Charles Pearce - 2 Celebrity Ella Dvornik oglasila se nakon ročišta s Charlesom i pokazala muškarca koji joj čuva leđa!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin +26 Igor Mešin, Marko Grubnić i Frano Ridjan Celebrity Igor Mešin u sretnom je braku sa svojom ljubavi iz mladosti, a supruga i sin njegovi su najvjerniji obožavatelji!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene