''A onda sam se zaljubila!''

Naša glumica pobjegla je u daleku domovinu svog supruga pa priznala da joj se na prvu baš i nije svidjela: ''Gledamo se on i ja...''

Ana Maras Harmander - 1 Ana Maras Harmander - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maras Harmander - 7 Ana Maras Harmander - 6 Ana Maras Harmander - 12 Ana Maras Harmander - 9 Ana Maras Harmander i John Harmander Ana Maras Harmander i John Harmander John Harmander i Ana Maras Harmander John Harmander i Ana Maras Harmander John Harmander i Ana Maras Harmander Ana Maras Harmander - 5 +21 Ana Maras Harmander - 3 Galerija

Glumica Ana Maras Harmander hrvatske vrućine izbjegla je odlaskom u domovinu svog supruga Johna Harmandera, Švedsku, a pogledajte fotografije koje je podijelila.

Naša kazališna i televizijska glumica Ana Maras Harmander odlučila je izbjeći visoke ljetne temperature u Hrvatskoj pa je pobjegla u malo manje toplu zemlju s kojom je povezana. Naime, prije nekoliko dana pohvalila se fotografijama iz rodne zemlje svog supruga Johna Harmandera.

Ana je pozirala pored prekrasnih znamenitosti glavnog grada Švedske, a za obilazak ovih građevina odjenula je bijelu haljinu koja je na sebi imala ljubičasto-plave uzorke.

No, priznala je da joj se ovaj grad na prvu nije svidio.

''Svake godine, kao neki prešutni dogovor, nađemo se on i ja. Kad se samo sjetim koliko mi je dugo trebalo da ga zavolim… A, onda, skoro odjednom, zaljubila sam se do kraja života. Stockholm'', napisala je u opisu fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maras Harmander (@anamarasharmander)

Inače, Ana se za supruga Johna Harmandera kojeg vrlo rijetko dijeli na društvenim mrežama udala prije 11 godina u Las Vegasu, a par otad živi na relaciji Hrvaska-Švedska. Zajedno imaju sina Rubensa koji se rodio 2015. godine, a prošle godine Ana je podijelila nikad viđene fotografije s njezina vjenčanja u poznatoj kapelici u Las Vegasu u kojoj su se udale i brojne domaće i strane zvijezde poput Elle Dvornik, Tonija Cetinskog, Kourtney Kardashian, Sophie Turner i Joea Jonasa i mnogih drugih.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 2 +18 Claudia Rivier Zanimljivosti Bujna Slavonka koja više i ne zna točnu veličinu košarice svog grudnjaka, zbog svojih oblina hit je i u svjetskim medijima!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Stupar Jurkin - 1 Antonija Stupar Jurkin - 2 Antonija Stupar Jurkin - 3 Antonija Stupar Jurkin - 4 +25 Antonija Stupar Jurkin - 1 Celebrity Lijepa Hrvatica posljednjih se godina povukla iz javnosti, a sada je počastila prizorima koje su njezini vjerni obožavatelji jedva dočekali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene