nije bila tipična mladenka

Splitska glumica proslavila desetu godišnjicu braka i prvi put pokazala fotografiju s vjenčanja u Las Vegasu!

John Harmander i Ana Maras Harmander John Harmander i Ana Maras Harmander Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju John Harmander i Ana Maras Harmander John Harmander i Ana Maras Harmander John Harmander i Ana Maras Harmander Ana Maras Harmander - 1 Ana Maras Harmander - 2 Ana Maras Harmander - 5 Ana Maras Harmander - 7 Ana Maras Harmander Ana Maras Harmander Ana Maras Harmander +7 Ana Maras Haramander (Foto: John Pavlish) Galerija

Ana Maras Harmander prije 10 godina udala se za Johna Harmandera u Las Vegasu, a sada je na svojem Instagramu prvi put objavila fotografiju s vjenčanja.

Splitska glumica Ana Maras Harmander i njezin suprug, Šveđanin John Harmander proslavili su 10 godišnjicu braka.

Pogledaj i ovo Ana Maras Harmander Opa! Prizori splitske glumice dok trči u bikiniju mnoge su podsjetili na scene iz kultne serije: "Pamela, idi doma!"

Ana je tim povodom na svojem Instagramu objavila nikad viđenu fotografiju s njihova vjenčanja. Par je zavjete razmijenio u kapelici Little Church of West u Las Vegasu, a Ana se udala u ružičastoj mini haljini, što nije tipičan odabir za mladenke.

Nekoliko dana kasnije organizirali su svadbu i u Splitu, a glumica je tada zablistala u klasičnoj vjenčanici s golim leđima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Maras Harmander (@anamarasharmander)

Otkako su se vjenčali, Ana i John žive na relaciji Hrvatska-Švedska, a zajedno imaju sina Rubensa kojega su dobili 2015. godine.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans +11 Luke Evans - 8 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone - 2 Camila Morrone - 1 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 15 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 14 +21 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 13 Celebrity DiCaprijeva djevojka i njena majka prošetale su plažom u mini badićima, bilo je teško skinuti pogled s njih!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene