Atraktivna Splićanka

Jolina supruga u haljini kakva se ne viđa svaki dan pažljivo sakrila ključne dijelove i istaknula sve adute!

Revija Infinity Runway, Ana Čagalj Revija Infinity Runway, Ana Čagalj Teo Begović 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Revija Infinity Runway, Ana Čagalj Revija Infinity Runway, Ana Čagalj Revija Infinity Runway, Ana Čagalj Revija Infinity Runway, Ana Čagalj i Ana Gruica Joško Čagalj Jole Joško Čagalj - 5 Ana Čagalj Ana Čagalj Joško Čagalj i supruga Ana - 2 Ana Čagalj +19 Ana Čagalj Galerija

Ana Čagalj plijenila je poglede na reviji Infinity Runway zbog haljine koja je otkrila sve njezine adute.

Brojne poznate Hrvatice za vikend su se okupile na reviji Infinity Runway u Solinu, a posebno se istaknula supruga popularnog pjevača Jole, Ana Čagalj.

Reviju je pratila iz prvog reda i u društvu glumice i svoje imenjakinje, Ane Gruice, a zbog haljine koju je nosila nikako nije mogla proći neopaženo.

Atraktivna Ana je za ovu prigodu odabrala dugu crnu haljinu koja je zbog prozirnih dijelova otkrila više od očekivanog i zapravo je pokrila samo ključne dijelove.

Pogledaji ovo Joško Čagalj Jole inMagazin Jole otkrio kako je zamalo propustio ljubav svog života: ''Ana mi je rekla da se javim i zvao sam je par puta...''

Istaknula je dekolte, trbuh, ali i svoje najjače adute, a to su njezine vitke noge, kojima je očarala i supruga Jolu kada su se tek upoznali.

"Prvi put kad sam je vidio, vidio sam dobru nogu i to što je lijepa. Što ju je odvojilo od ostalih? Legla mi je po karakteru, a kako se ja bavim humanitarnim radom ispod radara, i ona je imala tu notu. Kava jedna, druga, peta i ostalo je povijest", ispričao je Jole jednom za IN magazin.

Osim na reviji, Ana je za vikend bila i na proslavi rođendan Jolina oca Ivana, a pridružila su im se i njihova djeca, kćeri, Iva, Ema i Tia te sinčić Luka.

Jole i Ana u braku su od 2006. godine, a vjenčali su se u solinskoj crkvi Gospe od Otoka.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Martin Kosovec (Foto: NOVA TV) Martin Kosovec (Foto: NOVA TV) Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 7 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 6 +7 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 5 Celebrity Sjećate se trenutka kad je ovaj mladić prije pet godina rasplakao Maju Šuput? Poslušajte čime je to sve oduševio, ali on sam nije bio zadovoljan!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić i Petar Grašo In Magazin: Hana Huljić Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić +21 Vjekoslava i Hana Huljić Celebrity Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene