evo i što je poručila

Alka Vuica oglasila se nakon izbora, a svi samo komentiraju njezin izgled na fotografiji: "Meghan Markle?"

Alka Vuica Alka Vuica Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica - 1 Alka Vuica, pjevačica Alka Vuica - 4 Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica +24 Alka Vuica Galerija

Alka Vuica zahvalila je glasačima nakon parlamentarnih izbora uz fotografiju kojom je tijekom kampanje privukla pozornost javnosti.

Pjevačica i autorica Alka Vuica oglasila se nakon parlamentarnih izbora, u kojima je i ona sudjelovala kao jedna od kandidatkinja.

"Hvala svima koji su glasali i onima koji nisu", kratko je poručila, a objavila je i svoju uređenu fotografiju, kojom je ranije privukla pozornost javnosti na svojem predizbornom plakatu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alka Vuica (@alka.vuica)

"Meghan Markle, ako si oteta, trepni dvaput?" našalio se Neven Ciganović, a svojim komentarom nasmijao je i Alku.

"Tko je ovo?", "Nisam te prepoznala", "Kao srednjoškolka", pisali su joj drugi, a Alka se i sama u komentarima našalila na svoj račun.

"Opet nepoznata", napisala je uz smajliće.

Pogledaji ovo Alka Vuica Celebrity Predizborni plakati Alke Vuice pravi su hit, a novim je pokazala da se zna i našaliti na svoj račun!

Alka je bila 14. na listi koalicije Rijeke pravde u VI. izbornoj jedinici, a dobila je ukupno 3029 preferencijalnih glasova, što nije dovoljno za ulazak u Sabor.

Pjevačica se 2022. godine učlanila u SDP, a tada je za Dnevnik Nove TV objasnila da je to napravila jer je razočarana politikom u zemlji. Rekla je i kako želi svojim imenom skrenuti pozornost na probleme koje je potrebno riješiti u njezinu gradu.

"Osobno mi cilj nije visoka politika, želim djelovati lokalno, u svojoj gradskoj četvrti Peščenica-Žitnjak. Želim doprinijeti rješavanju problema koji muče sve nas, kao što su zbrinjavanje otpada, čist grad i uređen okoliš. Naravno, radim u kulturi cijeli život i vjerujem kako mogu doprinijeti razgovoru o toj temi", kazala je Alka.

Alka je 2009. godine htjela i na predsjedničke izbore, no nije skupila dovoljno potpisa.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 5 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 4 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 2 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 1 +30 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković s djecom - 3 Celebrity Suprugu Andreja Plenkovića nismo imali priliku vidjeti od 2019. godine, a zbog njezina zadnjeg poteza svi se pitaju samo jedno!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Dizdar Filip Dizdar - 2 Filip Dizdar - 1 Filip Dizdar - 6 +24 Filip Dizdar i Maja Šiprak - 3 Celebrity Sretne vijesti u obitelji Natali Dizdar, njezin brat dobio je sina, a otkrio je i njegovo neobično ime: "Nekako mi paše uz prezime"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene