"Svi moraju biti sređeni"

Alka Vuica objavila je svoj novi predizborni plakat, pogađate li tko joj ga je uredio? "Preoduševljena sam!"

Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 5 Alka Vuica In Magazin: Alka Vuica Alka Vuica - 2 Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 4 +20 Alka Vuica Galerija

Marko Grubnić uredio je predizborni plakat Alke Vuice, čime se ona sama pohvalila i priznala kako prezadovoljna konačnim rezultatom.

Naša pjevačica i kantautorica Alka Vuica jedna je od kandidatkinja nadolazećih Parlamentarnih izbora, nalazi se na 14. mjestu izborne liste SDP-a šeste izborne jedinice i ozbiljno se priprema za važan dan.

62-godišnja Alka na svom je Instagramu objavila i nekoliko predizbornih plakata, a jedan je posebno privukao pozornost njezinih pratitelja. Riječ je o plakatu na kojem pozira u bijeloj haljini prekriženih ruku i smiješi se, a mnogima je za oko zapeo i njezin mladoliki izgled.

Što kažete na novi predizborni plakat Alke Vuice?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Pjevačica je svoj plakat prokomentirala gostujući u emisiji "U povjerenju by Neven Ciganović", koja će biti emitirana nadolazećeg vikenda, prenosi Večernji list.

"Fotografiju mi je uredio Marko Grubnić i preoduševljena sam. U Saboru ću se zalagati da svi budu sređeni", zaključila je Alka.

Pogledaji ovo Alka Vuica Celebrity Alka Vuica ide na sljedeće izbore, a sjećate li se kad se htjela kandidirati za predsjednicu?

Alka se u SDP učlanila 2022. godine, a jednom se čak kandidirala i za predsjednicu, točnije 2009. godine.

"Alka Vuica naša je nova članica! Želimo joj ovim putem dobrodošlicu, sigurni smo da će svojom energijom i znanjem doprinijeti našoj stranci. Veselimo se svakom novom članu i članici", napisali su tad iz zagrebačkog ogranka SDP-a uz njezinu fotografiju.

Pogledaji ovo Alka Vuica - 3 Celebrity Alka Vuica uoči velikog TV projekta raspričala se o najvećoj ljubavi i jedinom čovjeku koji ne priča s njom: ''To je njegov grijeh, ne moj...''

Tada je za Dnevnik Nove TV objasnila da se učlanila jer je razočarana politikom u zemlji. Rekla je i kako želi svojim imenom skrenuti pozornost na probleme koje je potrebno riješiti u njezinu gradu.

"Osobno mi cilj nije visoka politika, želim djelovati lokalno, u svojoj gradskoj četvrti Peščenica-Žitnjak. Želim doprinijeti rješavanju problema koji muče sve nas, kao što su zbrinjavanje otpada, čisti grad i uređen okoliš. Naravno, radim u kulturi cijeli život i vjerujem kako mogu doprinijeti razgovoru o toj temi", kazala je Alka.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput sa suprugom i sinom Maja Šuput sa suprugom i sinom Maja Šuput sa suprugom i sinom Maja Šuput sa suprugom i sinom +25 Maja Šuput sa sinom Celebrity Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Popović, Severina i Ana Vučković Ana Vučković, Severina, Vedrana Vasić Severina - 1 Severina +22 Severina Celebrity Severina pokazala svoj zagrebački stan, pri uređivanju luksuzne nekretnine pazila je na svaki detalj, a rado i ugošćuje bliske osobe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene