"Sva moja lica"

Predizborni plakati Alke Vuice pravi su hit, a novim je pokazala da se zna i našaliti na svoj račun!

Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica - 1 Alka Vuica - 2 Alka Vuica - 4 Alka Vuica - 6 Alka Vuica Alka Vuica - 1 +19 Alka Vuica, Maja Šuput, Luka Nižetić, Marko Grubnić Galerija

Alka Vuica objavila je novi predizborni plakat uz koji se našalila na svoj račun.

Pjevačica i autorica Alka Vuica (62) jedna je od kandidatkinja nadolazećih parlamentarnih izbora, na 15. listi koalicije Rijeke pravde u VI. izbornoj jedinici.

Veliku pažnju javnosti ovih su dana privukli njezini predizborni plakati. Naime, Alka je prvo objavila plakat za koji joj je fotografiju uredio Marko Grubnić, koji je zatim obrisala s društvenih mreža, pa je objavila nefotošopiranu verziju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alka Vuica (@alka.vuica)

A svojim sljedećim plakatom odlučila se i malo našaliti na svoj račun.

"Sva moja lica", napisala je Alka uz novi plakat kojim se pohvalila na svojem Instagram profilu, a opisom je nasmijala pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alka Vuica (@alka.vuica)

Sve Alkine dosadašnje predizborne plakate možete pogledati u našoj galeriji. 

Alka je i ranije koketirala s politikom. Kandidirala se za predsjednicu države 2009. godine, a 2022. se učlanila u SDP.

Pogledaji ovo Alka Vuica Celebrity Alka Vuica ide na sljedeće izbore, a sjećate li se kad se htjela kandidirati za predsjednicu?

"Alka Vuica naša je nova članica! Želimo joj ovim putem dobrodošlicu, sigurni smo da će svojom energijom i znanjem doprinijeti našoj stranci. Veselimo se svakom novom članu i članici", napisali su tada iz zagrebačkog ogranka SDP-a uz njezinu fotografiju.

Alka je tada je za Dnevnik Nove TV objasnila da se učlanila jer je razočarana politikom u zemlji. Rekla je i kako želi svojim imenom skrenuti pozornost na probleme koje je potrebno riješiti u njezinu gradu.

Pogledaji ovo Alka Vuica - 5 inMagazin Kolege iz showa ''Tko to tamo pjeva'' podržale Alku Vuicu: ''Snašla se odlično u ovome, bila je na stranputici, sad je na pravom putu''

"Osobno mi cilj nije visoka politika, želim djelovati lokalno, u svojoj gradskoj četvrti Peščenica-Žitnjak. Želim doprinijeti rješavanju problema koji muče sve nas, kao što su zbrinjavanje otpada, čisti grad i uređen okoliš. Naravno, radim u kulturi cijeli život i vjerujem kako mogu doprinijeti razgovoru o toj temi", kazala je Alka.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 5 Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 1 +24 Jennifer Aniston - 3 Celebrity Što se dogodilo s licem Jennifer Aniston? Zvijezda Prijatelja iznenadila je izgledom na naslovnici časopisa!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Benčić i suprug Miroslav Petrović Sandra Benčić i suprug Miroslav Petrović Sandra Benčić i suprug Miroslav Petrović Sandra Benčić +15 Sandra Benčić Celebrity Sandri Benčić najveća je podrška suprug Miroslav, a njihova ljubavna priča imala je smiješan početak: "Rekao mi je da izgledam kao izvanzemaljac!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene