Zvijezda među okupljenima

Alka Vuica u Jastrebarskom pobrala svu pozornost na predstavljanju SDP-ove liste, jedan kolega nije propustio zabilježiti druženje s pjevačicom!

Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 3 Kristina Stedul Fabac/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica - 4 Alka Vuica - 2 Alka Vuica - 1 Alka Vuica - 5 Alka Vuica - 6 Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 2 +19 Alka Vuica - 1 Galerija

Alka Vuica fotografirala se s okupljenima na predstavljanju liste koalicija Rijeke pravde na kojoj je i sama u Jastrebarskom.

Alka Vuica bila je u Jastrebarskom na predstavljanju liste koalicije Rijeke pravde za VI. izbornu jedinicu.

Pjevačica se u toj izbornoj jedinici nalazi na 14. mjestu liste, a danas se i obratila medijima te svim okupljenima u predizbornoj kampanji.

Pogledaji ovo Alka Vujica, pjevačica inMagazin Alka Vuica povjerila nam je što je povezuje s Baby Lasagnom: ''Zahvaljujem publici koja je glasala za njega''

No, osim političkim angažmanom, Alka je bila glavna zvijezda predstavljanja, a jedan kolega s njom je zabilježio nekoliko fotografija. 

Fotografije možete vidjeti u galeriji.

Prije toga, Alka je na svom Instagramu objavila i nekoliko predizbornih plakata, a jedan je posebno privukao pozornost njezinih pratitelja. Riječ je o plakatu na kojem pozira u bijeloj haljini prekriženih ruku i smiješi se, a mnogima je za oko zapeo i njezin mladoliki izgled.

"Fotografiju mi je uredio Marko Grubnić i preoduševljena sam. U Saboru ću se zalagati da svi budu sređeni", zaključila je Alka.

Pogledaji ovo Alka Vuica Nekad i sad Isplivale su fotografije Alke Vuice iz davne 2009. godine, tada joj je pripala i titula posebne kume!

Alka se u SDP učlanila 2022. godine, a jednom se čak kandidirala i za predsjednicu, točnije 2009. godine.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina u Istri - 1 Severina u Istri - 8 Severina u Istri - 7 Severina u Istri - 4 +27 Severina u Istri - 5 Celebrity Severina se stisnula u zagrljaj sebi dragog muškarca, kod njega je provela posljednjih nekoliko dana: ''Toliko radosti na tim slikama…''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian - 7 Kim Kardashian - 2 Kim Kardashian - 4 Kim Kardashian - 5 +26 Kim Kardashian - 6 Celebrity Prije 17 godina postala je slavna zbog eksplicitnog videa, a danas uživa u bogatstvu s obitelji čije prezime zna cijeli svijet

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene