težak zadatak

Naš pjevač zbog ovih prizora ima poruku za Tajči: ''Molio bih da bude blaga prema meni, ipak sam ja krkan od dva metra!''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević kao Tajči - 22 Alen Bičević kao Tajči - 21 Alen Bičević kao Tajči - 20 Alen Bičević kao Tajči - 19 Alen Bičević kao Tajči - 18 Alen Bičević kao Tajči - 17 Alen Bičević kao Tajči - 16 Alen Bičević kao Tajči - 15 Alen Bičević kao Tajči - 14 Alen Bičević kao Tajči - 13 +17 Alen Bičević kao Tajči - 12 Galerija

Alen Bičević u prošloj emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato'' pobijedio je s transformacijom u Massima, a ove nedjelje iznenadio je još jednom ženskom transformacijom.

Naš pjevač Alen Bičević prošlu epizodu rasplakao je žiri i gledatelje svojim utjelovljenjem Massima, a gljiva mu je za novu epizodu dodijelila Tajči.

''Ako Tajči vidi moj nastup, ja bih je molio da bude blaga prema meni jer ipak sam ja krkan od dva metra'', rekao je uoči nastupa.

Njegova izvedba žiri je vratila u dane kad su bili mladi pa su svi ispričali kako su oni tada Tajči doživjeli.

''Mene si zaista vratio u moje djetinjstvo. Tada smo ljetovali na otoku Ižu, imala sam tamo prijateljicu Željku i mi smo slušale upravo Tajči. Tako da se ja uvijek s radošću sjetim tog perioda. Ti si fenomenalan i ti si ovaj show zaista stavio na jednu višu razinu, ja to zaista mislim. Pokazao si nam da od početka možeš sve, ali ovo je samo jedna od ovih točaka mi jako dobro znamo što ti možeš'', rekla je Minea.

''Moja generacija i moji prijatelji, osim što su slušali Tajči oni su i gledali Tajči'', rekao je Goran Navojec pa otkrio da mu je ona čak i poklonila svoju naljepnicu koju je zalijepio na svoj saksofon.

''Ja odsad slušam samo Alena Bičevića. Samo njegove nove pjesme i ja se nadam da će ove nove generacije odsad slušati samo tebe i Tomu i ostale i da ćete vi na njih ostaviti takav utisak'', rekao je.

A onda je Mario Roth ispričao svoju priču.

''Ja sam bio na jednom koncertu Tajči u Osijeku i ona me poljubila u obraz. Ja se nisam htio kupati mama se na mene ljutila'', govorio je pokazujući na obraz.

''Alene, apsolutno si donio lik i djelo Tajči. Ono što je fascinantno je to što ti svaku žensku pjevaš u ženskom tonalitetu, meni je jako žao što show završava, ali sam sretan jer nakon svake tvoje transformacije mi ostanemo bez riječi i ne znamo što bi ti više rekli. Jednu stvar ti nisam rekao – bio si senzacionalan!''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Marić Toma Tomislav Marić Toma Tomislav Marić Toma Tomislav Marić Toma +30 Tomislav Marić ToMa kao Josipa Lisac - 26 Celebrity Nitko nije mogao vjerovati što vidi, ježili se zbog našeg Tome koji je postao Josipa Lisac: ''Ti si briljirao!''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dimitrovska - 2 Danijela Dimitrovska - 3 Danijela Dimitrovska - 4 Danijela Dimitrovska - 20 +29 Danijela Dimitrovska - 19 Celebrity Bivša supruga jednog od najpoznatijih srpskih voditelja sve je očarala svojom ljepotom, a haljina je bila pun pogodak!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene