''Voljela bih da...''

Mnogi ne znaju za ovaj podatak o Aleksandri Prijović: ''Kada ti se dogodi nešto o čemu si oduvijek maštao, onda zanemariš sve ostalo''

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Antonio Ahel/ATAImages 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 9 Aleksandra Prijović - 10 Aleksandra Prijović - 11 Aleksandra Prijović - 12 Aleksandra Prijović - 14 Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 8 Aleksandra Prijović - 9 Aleksandra Prijović - 10 +20 Aleksandra Prijović - 11 Galerija

Pjevačica Aleksandra Prijović vrlo je rano počela sa svojom pjevačkom karijerom, pa zato nije završila srednju školu, zbog čega se danas veoma kaje.

Aleksandra Prijović već je mjesecima tema domaćih medija, a zbog ranog početka karijere pjevačica nije uspjela završiti srednju školu.

A evo kako je izgledao njezin put do srednje škole.

Bila je odlična učenica, a u osmom razredu sudjelovala je i u školskom natjecanju iz hrvatskog jezika. Među brojnim učenicima, Aleksandra je dobila 50 bodova te osvojila visoko peto mjesto, prenose regionalni mediji

Nakon završetka osnovne škole upisala je hotelijersko-turistički smjer u Drugoj srednjoj školi ''Beli Manastir'', ali završila je tri od četiri razreda.

"Osnovnu školu završila sam u Belom Manastiru i bila sam odličan učenik. Onda sam upisala Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Jednostavno, život me je odveo na drugu stranu. Kada ti se dogodi nešto o čemu si oduvijek maštao, kao ja o pjevanju, onda zanemariš sve ostalo'', rekla je jednom.

''Dosta sam putovala zbog showa za Beograd i nastavu sam ostavila po strani. Ne mogu reći da me nije sramota što nisam završila četvrti razred. Kajem se i svakako želim završiti školu", izjavila je pjevačica.

Podsjetimo, Aleksandra je u osnovnoj školi trpjela vršnjačko nasilje upravo jer je željela postati pjevačica. No danas joj njezini zlostavljači itekako mogu pozavidjeti jer je Aleksandra ostvarila povijesni uspjeh te u kratkom roku rasprodala brojne arene diljem regije, pa tako i u Hrvatskoj, gdje će u prosincu nastupiti pet puta.

Inače, 28-godišnja Aleksandra rođena je u Srbiji u Somboru, a djetinjstvo je provela u Hrvatskoj. Njezini roditelji Borka Mihajlović i Nedjeljko Prijović razveli su se kad je imala samo tri godine, a ona je nakon razvoda ostala živjeti s majkom u Hrvatskoj.

Zbog pojavljivanja u popularnom glazbenom showu u školi su je ismijavali, pa joj je život u Hrvatskoj ostao u ružnom sjećanju. "Okruženje u kojem sam živjela bilo je nemilosrdno prema meni, ali i mojoj majci. Vrijeđali su nas i ponižavali bez ikakva razloga. To me baš boljelo. Svi su se družili zajedno, a ja sam imala samo jednu prijateljicu", izjavila je Aleksandra, koju, priznaje, danas bolna prošlost više ne opterećuje.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Noa Moskaljov Martina Tomčić i sin Noa Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug +25 Martina Tomčić i suprug Celebrity Evo kako izgleda sin Martine Tomčić, ima dugu kosu, sluša heavy metal i gradi redateljsku karijeru!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 +25 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević napokon je odgovorila na pitanje koje sve zanima, evo kad njezina prva beba stiže na svijet!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene