Izgleda bolje no ikad!

Albina blista i poslije ljubavnog brodoloma, goli trbuh i nikad vitkiji struk izbacila je u prvi plan!

Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić/Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić - 5 Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 1 Albina Grčić - 1 Albina Grčić i Ivan Ćalušić Albina Grčić - 3 +13 Albina Grčić - 2 Galerija

Albina Grčić objavila je fotografiju na kojoj je do izražaja došla njezina linija.

Pjevačica Albina Grčić našla se u posljednje vrijeme u središtu pozornosti nakon što je raskinula dugogodišnju vezu s nogometašem Ivanom Ćalušićem, a sada je pokazala i nikad vitkiji struk.

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 1 "Too, jedva čekanje" Albina pozirala u crnoj haljini s dubokim otvorom kod grudi pa dala naslutiti da sprema nešto novo: "Još malo..."

Albinina linija došla je do izražaja na novoj fotografiji koju je podijelila na svom profilu na Instagramu, a na kojoj pozira u trapericama i lepršavom rezanom topiću te pokazuje goli trbuh.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

"Ljepotica", "Predivna", "Lijepa fotografija", komentirali su njezini pratitelji.

Glasine da je Albininoj i Ivanovoj ljubavi došao kraj krenule su nakon što su obrisali zajedničke fotografije s društvenih mreža, pa su njihovi obožavatelji odmah posumnjali da su prekinuli, a onda je nakon nekog vremena i ona sama to potvrdila. 

"Istina je, Ivan i ja nismo u vezi!", izjavila je Albina za Slobodnu Dalmaciju.

Pjevačica i nogometaš odrasli su u istom kvartu u Splitu te su se družili u djetinjstvu. U vezi su bili nekoliko godina, a Albina nikada nije skrivala koliko je bila zaljubljena u svojeg partnera.

''Neću skrivati, sretno sam zaljubljena. Detalje ne moram otkrivati, ali to je, ja bih rekla, simpatija iz djetinjstva. Kockice su se i nama posložile, sudbina nas je spojila. Drago mi je jako što se međusobno puno podržavamo i što oboje živimo za svoje snove i ne ograničavamo se ni u kojem segmentu", ispričala je Albina za IN magazin jednom prilikom.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Arianna Ajtar - 2 Arianna Ajtar - 1 Arianna Ajtar - 3 Arianna Ajtar - 1 +10 Arianna Ajtar - 2 Celebrity Nakon uloge u hit-seriji priznaje samo luksuz, a Instagram joj vrvi prizorima zbog kojih je prati pola milijuna ljudi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Zbog tijesnog korzeta koji se jedva zadržao na njezinu tijelu obožavatelji Ivane Knoll ovaj se put pitaju samo jedno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene