uživa sama

Naša pjevačica nakon prekida dugogodišnje veze s nogometašem mami uzdahe zavodljivim fotografijama: "Ljepoto predivna!"

Albina Grčić Albina Grčić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 1 Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 2 Albina Grčić Albina Grčić - 5 +19 Albina Grčić - 6 Galerija

Albina Grčić objavila je niz fotografija na kojima je u prvom planu njezin utegnuti trbuh.

Pjevačica Albina Grčić odnedavno je single, no čini se da se dobro nosi s prekidom dugogodišnje veze s nogometašem Ivanom Ćalušićem.

Sada je na svojem profilu na Instagramu pokazala kako uživa u ljetnom vremenu u rodnom Splitu. Objavila je niz fotografija na kojima zavodljivo pozira uz more u gornjem dijelu badića i lepršavoj suknji, a u prvom planu je njezin utegnuti trbuh.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

"Ljepoto predivna", "Tako lijepa", "Volim te", neki su do brojnih komplimenata koje je dobila.

Albina je prekid veze s Ivanom potvrdila za Slobodnu Dalmaciju.

"Istina je, Ivan i ja nismo u vezi!", izjavila je Albina i tako stala na kraj glasinama koje su tjednima kružile po medijima.

Pjevačica i nogometaš odrasli su u istom kvartu u Splitu te su se družili u djetinjstvu. U vezi su bili nekoliko godina, a Albina nikada nije skrivala koliko je bila zaljubljena u svojeg partnera.

''Neću skrivati, sretno sam zaljubljena. Detalje ne moram otkrivati, ali to je, ja bih rekla, simpatija iz djetinjstva. Kockice su se i nama posložile, sudbina nas je spojila. Drago mi je jako što se međusobno puno podržavamo i što oboje živimo za svoje snove i ne ograničavamo se ni u kojem segmentu", ispričala je Albina za IN magazin jednom prilikom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +25 Maja Šuput - 5 Celebrity Šuput se utegla u pripijeni i prozirni kombinezon, no pažnju su ukrala njezina stopala: "Je li se to samo meni čini ili...?"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria De Angelis s prijateljicama - 4 Victoria De Angelis s prijateljicama - 3 Victoria De Angelis s prijateljicama - 5 Victoria De Angelis s prijateljicama - 1 +6 Victoria De Angelis s prijateljicama - 6 Celebrity Pobjednica Eurosonga s prijateljicama se skinula u toples, pa jednu od njih strastveno ljubila pred svima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene