Što kažete na promjenu?

Albina se pohvalila novim imidžom koji joj odlično stoji, a za to je okrivila svoju drugu osobnost: ''Moj alter ego''

Albina Grčić Albina Grčić Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 1 Albina Grčić - 6 Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 2 Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić - 10 Albina Grčić - 9 Albina Grčić - 8 +22 Albina Grčić - 7 Galerija

Albina Grčić iznenadila je novim imidžom i pohvalila se svojim pratiteljima, a nova frizura odlično joj stoji.

Albina Grčić svoje pratitelje voli iznenaditi svojim vlastitim fotografijama na Instagram profilu, a ovog puta sve je iznenadila novim imidžom.

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 1 "Too, jedva čekanje" Albina pozirala u crnoj haljini s dubokim otvorom kod grudi pa dala naslutiti da sprema nešto novo: "Još malo..."

Bivša predstavnica Hrvatske na Euroviziji odlučila je promijeniti svoju frizuru pa je dugu predivnu plavu kosu sada isplela u posebne pletenice od kojih su neke bile crvene boje.

Promjenu frizure nazvala je svojim novim alter egom, a mi moramo priznati da Albini novi imidž savršeno pristaje.

Svoju odjevnu kombinaciju uskladila je s pletenicama pa je tako odjenula bijele hlače, crnu kožnu jaknu i bijeli sportski grudnjak, a sve je dodatno podigla štiklama s velikim platformama roze boje.

Albinin život preokrenuo se otkad se natjecala u glazbenoj emisiji, a onda je na Dori 2021. izabrana i za predstavljanje Hrvatske na pjesmi za Euroviziju.

Sa svojom pjesmom ''Tick-tock'' Albina je nastupila u prvoj polufinalnoj večeri, ali broj glasova nije bio dovoljan za prolazak u finale.

Albina često objavljuje i fotografije sa svojim dečkom Ivanom Ćalušićem, a ne skrivaju ni koliko su sretni i zaljubljeni.

Prisjetimo se, Ivan i Albina upoznali su se još kao malena djeca u svojem kvartu u Splitu, a u vezi su već nekoliko godina.

Ove sezone natjecala se i u showu ''Ples sa zvijezdama'' s partnerom Mariom Ožboltom, ali među njima tijekom natjecanja baš i nije kliknulo te se nisu dobro slagali.

Priznanjem u jednoj od emisija rastužili su svoje obožavatelje, ali su odlučili da više ne žele skrivati i glumiti. Na kraju te emisije Albina i Mario su napustili show.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 +29 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus javila se iz kreveta pa suptilno pokazala jedan od svojih najvećih aduta u jedva vidljivom rublju!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić - 3 +8 Martina Tomčić - 1 Celebrity Pogledajte fotografiju Martine Tomčić zbog koje su neki otišli korak dalje u komentiranju: ''Oprosti na psovki...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene