Auu..

Bivša predstavnica Hrvatske na Euroviziji oduševila je najnovijom objavom: ''Najljepši dragulj''

Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 4 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 1 Albina Grčić - 8 Albina Grčić - 9 Albina Grčić - 6 Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 5 Albina Grčić - 7 Albina Grčić - 10 Albina Grčić +21 Albina Grčić Galerija

Albina Grčić pohvalila se svojim pratiteljima novom fotografijom u crnoj haljini koja je istaknula njezinu savršenu figuru.

Mlada pjevačica i bivša predstavnica Hrvatske na Euroviziji Albina Grčić pohvalila se svojim pratiteljima novom fotografijom.

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 1 "Too, jedva čekanje" Albina pozirala u crnoj haljini s dubokim otvorom kod grudi pa dala naslutiti da sprema nešto novo: "Još malo..."

Albina je pozirala na tvrđavi u Klisu u crnoj dugoj haljini s prorezima koja je istaknula njene obline i savršenu figuru, a pokazala je i malu tetovažu na ramenu.

''Natrag u crno'', citirala je u opisu Albina poznatu pokojnu pjevačicu Amy Winehouse.

''Auu'', ''Najljepši dragulj'', ''Predivna žena'', ''Pa savršena si'', pisali su joj njezini pratitelji u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Albinin život preokrenuo se otkad se natjecala u glazbenoj emisiji, a onda je na Dori 2021. izabrana i za predstavljanje Hrvatske na pjesmi za Euroviziju.

Sa svojom pjesmom ''Tick-tock'' Albina je nastupila u prvoj polufinalnoj večeri, ali broj glasova nije bio dovoljan za prolazak u finale.

Albina često objavljuje i fotografije sa svojim dečkom Ivanom Ćalušićem, a ne skrivaju ni koliko su sretni i zaljubljeni.

Prisjetimo se, Ivan i Albina upoznali su se još kao malena djeca u svojem kvartu u Splitu, a u vezi su već nekoliko godina.

''Neću skrivati, sretno sam zaljubljena. Detalje ne moram otkrivati, ali to je, ja bih rekla, simpatija iz djetinjstva, kockice su se i nama posložile, sudbina nas je spojila. Drago mi je jako što se međusobno puno podržavamo i što oboje živimo za svoje snove i ne ograničavamo se ni u kojem segmentu", ispričala je Albina za IN Magazin prošle godine.

Podsjetimo, Albina se ove sezone natjecala i u showu ''Ples sa zvijezdama'' s partnerom Mariom Ožboltom, ali među njima tijekom natjecanja baš i nije kliknulo te se nisu dobro slagali. 

Priznanjem u jednoj od emisija rastužili su njihove obožavatelje, ali su odlučili da više ne žele skrivati i glumiti. Na kraju iste emisije, Albina i Mario su napustili show.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 6 +30 Nina Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić u minici pokazala zgodne noge, ali i objavila zanimljivu poruku: ''Nije čudo da se nisam baš nešto uklopio...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles III. +26 Kralj Charles - 2 Celebrity Kralj Charles kakvog javnost još nije vidjela, potpuno se slomio na majčinu posljednjem ispraćaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene