Ma, preslatka je!

Albina u haljini s prorezom na grudima izbacila dekolte, a tu je i opasan detalj na donjem dijelu!

Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić - 9 Albina Grčić - 10 Albina Grčić - 7 Albina Grčić - 8 Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 5 Albina Grčić Albina Grčić - 1 +19 Albina Grčić Galerija

Albina Grčić podijelila je fotografiju iz Dioklecijanove palače na kojoj pozira u baby plavoj haljinici, koja je pokazala njezinu manekensku figuru.

Naša pjevačica Albina Grčić svoje pratitelje rado iznenađuje fotografijama u atraktivnim modnim kombinacijama.

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 1 "Too, jedva čekanje" Albina pozirala u crnoj haljini s dubokim otvorom kod grudi pa dala naslutiti da sprema nešto novo: "Još malo..."

Ovog puta pozirala je u Dioklecijanovoj palači noseći na sebi pripijenu nježno plavu haljinicu s otvorom kod grudi koji je ukrao apsolutnu pozornost. Nezamijećeno nije mogao proći ni opasni prorez na donjem dijelu koji je pokazao njezine zgodne noge, ali ni neobični volani na rukavima. Bež ruž na usnama i zlatne naušnice dodatno su začinili cijeli modni odabir.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

"Jako slatka", "Njamica mamica", "Moja najdraža", "Diva", "Cura sa stavom i ciljem koji probija svakodnevno", "Goriš", "Prelijepa si" nizali su se komentari oduševljenih pratitelja.

Nedavno je objavila i fotografiju u crnoj haljinici na jedno rame te je dokazala da joj sve boje idealno pristaju. 

Albinin život preokrenuo se otkad se natjecala u glazbenoj emisiji, a onda je na Dori 2021. izabrana i za predstavljanje Hrvatske na pjesmi za Euroviziju.

Sa svojom pjesmom ''Tick-tock'' Albina je nastupila u prvoj polufinalnoj večeri, ali broj glasova nije bio dovoljan za prolazak u finale.

Albina često objavljuje i fotografije sa svojim dečkom Ivanom Ćalušićem, a ne skrivaju ni koliko su sretni i zaljubljeni.

Prisjetimo se, Ivan i Albina upoznali su se još kao malena djeca u svojem kvartu u Splitu, a u vezi su već nekoliko godina.

''Neću skrivati, sretno sam zaljubljena. Detalje ne moram otkrivati, ali to je, ja bih rekla, simpatija iz djetinjstva, kockice su se i nama posložile, sudbina nas je spojila. Drago mi je jako što se međusobno puno podržavamo i što oboje živimo za svoje snove i ne ograničavamo se ni u kojem segmentu", ispričala je Albina za IN magazin prošle godine.

Ove sezone natjecala se i u showu ''Ples sa zvijezdama'' s partnerom Mariom Ožboltom, ali među njima tijekom natjecanja baš i nije kliknulo te se nisu dobro slagali.

Priznanjem u jednoj od emisija rastužili su svoje obožavatelje, ali su odlučili da više ne žele skrivati i glumiti. Na kraju te emisije Albina i Mario su napustili show.

  1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić i Anđa Marić - 1 Tatjana Jurić i Anđa Marić - 2 Tatjana Jurić i Anđa Marić - 3 +9 Tatjana Jurić i Anđa Marić - 4 Celebrity Tatjana Jurić poslije teških bolova i operacije pohvalila se lijepim novostima: ''Idemo odmah udarno, niste valjda mislili da će biti drugačije!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +27 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Celebrity Franka Batelić u uskoj haljinici objavila jednu od rijetkih trudničkih fotki, polako odbrojava dane: ''Ja bi da ostaneš trudna vječno!''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene