Ljetna oaza

Albina pokazala preplanulu put u šarenom badiću i otkrila koji je to njezin mali komadić raja

Albina Grčić Albina Grčić Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić Albina Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 1 Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić +24 Albina Grčić Galerija

Albina Grčić pohvalila se svojom manekenskom figurom u šarenom bikiniju, a pozirala je na plaži u Podstrani.

Pjevačica Albina Grčić uživa u Podstrani, a otamo je objavila fotku na kojoj pozira u šarenom dvodijelnom badiću i tako pokazuje svoju manekensku figuru.

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 1 "Too, jedva čekanje" Albina pozirala u crnoj haljini s dubokim otvorom kod grudi pa dala naslutiti da sprema nešto novo: "Još malo..."

"Ljetni raj", stajalo je u Albininu opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

U komentarima su joj se javile kolegice s kojima je sudjelovala u ovogodišnjoj sezoni popularne emisije "Ples sa zvijezdama". Glumica Bojana Gregorić-Vejzović uputila joj je smajlić sa zaljubljenim očima i goruću vatricu, dok joj je model Lucija Lugomer poslala mnoštvo smajlića s također zaljubljenim očima.

Ni pratitelji nisu ostali ravnodušni na Albininu objavu, pa su je obasipali komplimentima:

"WOW Albina", "Prezgodna", "Lipoto lipa", "Najlipša", "Najljepša Hrvatica", "Bože koliko si lijepa".

Albina je javnosti poznata po svojim odjevnim kombinacijama, u kojima uvijek izazove pravu pomutnju gdje god da se pojavi.

Albina često objavljuje i fotografije sa svojim dečkom Ivanom Ćalušićem, a ne skrivaju ni koliko su sretni i zaljubljeni.

Ivan je podijelio fotku s Grčić na kojoj drži ružu i napisao: "Moja djevojka", a ona mu je s mnoštvo srca odgovorila u komentaru ispod objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Ćalušić (@calusic27)

Prisjetimo se, Ivan i Albina upoznali su se još kao malena djeca u svojem kvartu u Splitu, a u vezi su već nekoliko godina.

''Neću skrivati, sretno sam zaljubljena. Detalje ne moram otkrivati, ali to je, ja bih rekla, simpatija iz djetinjstva, kockice su se i nama posložile, sudbina nas je spojila. Drago mi je jako što se međusobno puno podržavamo i što oboje živimo za svoje snove i ne ograničavamo se ni u kojem segmentu", ispričala je Albina za IN Magazin prošle godine.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 5 +27 Sonja Kovač - 6 Celebrity Sonja Kovač kaže da joj je ovo najvatreniji badić koji ima, a kako se čini, nije daleko od istine!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 5 +25 Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik objavila fotke zbog kojih su mnogi poželjeli odmah u teretanu: ''Svaka čast ženo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene