iznenadili priznanjem

Emotivna Albina javno se obratila bivšem partneru nakon što se doznalo da mjesecima samo glume kako su bliski

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić i Mario Ožbolt Albina Grčić Albina i Mario Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt +12 Albina, Mario Ožbolt Galerija

Albina Grlić oglasila se na svojem Instagramu nakon ispadanja iz showa "Ples sa zvijezdama", a u emotivnoj objavi obratila se i svojem bivšem plesnom partneru i mentoru Mariju Ožboltu.

U osmoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" natjecanje su napustili Albina Grčić i Mario Ožbolt.

Pogledaj i ovo Sandi Pego i Helena Janjušević - 5 još je pod dojmom Emotivni Sandi Pego nakon plesne avanture prosuo dušu i priznao zbog čega je tužan: "To ne zna svatko"

Plesali su strastveni paso doble za koji su od žirija dobili 31 bod, no to nije bilo dovoljno za prolazak u top sedam najboljih parova.

U emisiji su sve i šokirali priznanjem da sve vrijeme samo glume kako se odlično slažu i da se zapravo nisu uspjeli povezati.

"Pa zajednička je odluka bila da kažemo da se ne slažemo jer nam je bilo previše svega, bilo nam je dosta tog presinga", rekla je naša pjevačica.

"Nismo dobili taj kontinuitet, bilo je dosta eliminacija", nadovezao se na nju Mario.

"Nismo se mi nikad otvoreno posvađali, puno smo pričali, ali nekad ne treba biti konkretan problem, već ne bude ta neka energija", složili su se i potvrdili kako nisu osjetili potreban klik.

Albina se nakon ispadanja iz showa oglasila na svojem Instagramu gdje se u podužoj objavi obratila i Mariju.

"Sjećam se koliko sam se veselila ovom projektu i koliko sam htjela proć kroz cijelo ovo iskustvo, i neka sam, drago mi je. Unatoč svim usponima i padovima, to će ostat jedna lipa uspomena; a najviše zahvaljujući ljudima koji su me podržavali, ohrabrivali, bili mi vjetar u leđa - znate koji ste. Unatoč dignutim ramenima i svim tehnikalijama, ovaj paso je bia takav gušt i užitak za plesat, a najviše zahvaljujući tebi Mario Ožbolt, oboje znamo koliko je zahtjevno bilo izvuć iz nas tu energiju, ali evo izvukli smo je za kraj i hvala ti na ovom putovanju", napisala je Albina uz fotografije svojeg zadnjeg nastupa.

"Sektor makeup, friz, kostimi — vi ste Čudo! Falit ćete jako. Hvala cijelom timu produkcije na ovom tromjesečnom druženju i sretno cijeloj ekipi", dodala je pjevačica.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

U komentarima su joj se odmah javili Marko Grubnić, Pedro Soltz, Bojana Gregorić, Helena Janjušević i brojni drugi kolege iz "Plesa sa zvijezdama" koji su joj poručili da će im nedostajati i zalijepili joj srca, a mnogi obožavatelji su se složili da nije još trebala napustiti show.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec, Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci +32 Larisa Lipovac Navojec Celebrity Larisa je opet modno sve pogodila, ali ovo je prvi put da ju gledamo u showu, a da nije u haljini

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović na svečanosti povodom Ramazanskog bajrama - 1 Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović na svečanosti povodom Ramazanskog bajrama - 4 Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović na svečanosti povodom Ramazanskog bajrama - 2 Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović na svečanosti povodom Ramazanskog bajrama - 3 +2 Kolinda Grabar-Kitarović na stadionu Maksimir - 2 Zanimljivosti Ugodan susret Kolinde i Milanovića pao je u drugi plan zbog zanimljive slučajnosti, primjećujete li o čemu je riječ?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene