Druga osoba

Ma je li to stvarno Adele? Poslije pola godine objavila novu fotku i zaprepastila nevjerojatnom promjenom izgleda!

Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) +0 Adele (Foto: Instagram) Galerija

Adele je ponovno šokirala fanove, ovog puta još mršavijom linijom i manjkom kilograma.

Britanska pjevačica Adele za svoj nam je 32. rođendan pripremila pravo iznenađenje, zbog kojih su mnogi ostali u šoku i bez teksta, nakon što je objavila na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u maloj crnoj haljini i doista ne nalikuje na staru sebe.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakva transformacija FOTO Adele gotovo neprepoznatljiva na novoj fotki!

"Hvala za ljubav koju ste mi poslali za rođendan. Nadam se da ste na sigurnom u ovim ludim vremenima. Želim zahvaliti svima na prvoj crti i odgovornim radnicima koji nas čuvaju dok riskiraju svoje živote. Vi ste uistinu naši anđeli", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

"Je l' ti to nas zezaš?", "Izgledaš nevjerojatno", "O, Bože, nisam te prepoznala", "Čekaj, gdje je Adele?", "Tko si ti i što si učinila Adele?", samo su neki od komentara njezinih pratitelja koji su ostali u šoku nakon što su ju vidjeli. 

Bila je to prva njezina objava na profilu od prosinca prošle godine kada se pohvalila novom figurom, a prvi gubitak kilograma mogao se primijetiti još u listopadu, kada je snimljena na rođendanskoj zabavi repera Drakea. Tijekom drastične transformacije izgubila je četrdesetak kilograma i postala neprepoznatljiva.

Mediji su se početkom godine raspisali kako je Adele počela drastično mršavjeti nakon razvoda od Simona Koneckog. Par se rastao u travnju prošle godine nakon osam zajedničkih godina, od kojih su tri godine bili u braku. Adele i Simon roditelji su sinčića Angela. Nakon što je objavila fotografije, fanovi su se zabrinuli za njezino zdravlje, no pjevačica je otkrila kako je na rigoroznoj dijeti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene