Baš je poseban

Jedan je od rijetkih koji vješto krije najvažnije stvari o sebi, a da nema jedne osobe okolo bi hodao samo u trenirci

Adam Driver Adam Driver Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Adam Driver - 2 Adam Driver - 4 Adam Driver - 3 Adam Driver - 1 +0 Adam Driver Galerija

Adam Driver stigao je na Filmski festival u Veneciji kako bi promovirao svoj novi film "Bijeli šum".

Premijerom filma "Bijeli šum" započeo je 79. Venecijanski filmski festival, a crvenim je tepihom prošetao i njegov glavni glumac Adam Driver i oduševio zaluđene obožavateljice dijeleći im autograme i pozirajući s njima.

Pogledaj i ovo Adam Driver - 1 Kakva preobrazba! Poznatoga glumca teško je prepoznati bez njegova zaštitnog znaka, prošetao je ulicom u izdanju u kojem ga inače ne viđamo!

38-godišnji Adam za tu je posebnu priliku odabrao crni smoking s leptir mašnom, a crvenim je tepihom prošetao sam, bez pratnje. To i nije čudno obzirom da privatni život čuva daleko od javnost, a sa suprugom Joanne Tucker se rijetko kada pojavljuje.

Upoznali su se na Julliardu, a upravo je ona zaslužna za njegov modni izričaj. Joanne pazi da njezin suprug bude prigodno odjeven u svakoj prilici, a Adam se smije da bi bez nje i dalje hodao okolo u trenirci, bez obzira što drugi rekli na to.

Par se zaručio 2012. godine, a godinu kasnije stali su pred oltar na privatnoj ceremoniji s koje u javnost nije procurila niti jedna fotka sve do ove godine. Svoj osobni život Adam čuva daleko od javnosti, stoga su brojni njegovi fanovi bili šokirani činjenicom da je otac. Adam i supruga više su od dvije godine čuvali informaciju da im se rodio sin, a još uvijek nije poznato kako se zove ni koliko točno godina ima.

Adamov novi film "Bijeli šum" adaptacija je bestselera iz 1985. godine američkog romanopisca Dona DeLilla.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović 2 +25 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda u pripijenoj haljini istaknula liniju za poželjeti, pogledajte fotke zbog kojih joj pišu da je najljepša!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Hadžiavdagić Tabaković - 2 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 14 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 4 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 3 +28 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 5 Celebrity Naša influencerica pokazala tretman podizanja stražnjice koji izgleda vrlo bolno: ''Samo da guza bude top''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene