Kakva preobrazba!

Poznatoga glumca teško je prepoznati bez njegova zaštitnog znaka, prošetao je ulicom u izdanju u kojem ga inače ne viđamo!

Adam Driver - 1 Adam Driver - 1 Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Adam Driver - 2 Adam Driver - 3 Adam Driver - 4 Adam Driver - 4 Adam Driver - 3 Adam Driver - 2 Adam Driver - 1 Adam Driver - 1 Adam Driver - 3 Adam Driver - 2 +0 Adam Driver - 1 Galerija

Poznatoga glumca Adama Drivera mnogi ne bi prepoznali na fotografijama sa seta novog filma koji snima u Italiji.

Uspješnog i sve popularnijeg glumca Adama Drivera teško je prepoznati bez njegove klasične duge crne kose, koju nosi već godinama, a za potrebe uloge u novom filmu Adam se potpuno promijenio.

Pogledaj i ovo Adam Driver Baš je poseban Jedan je od rijetkih koji vješto krije najvažnije stvari o sebi, a da nema jedne osobe okolo bi hodao samo u trenirci

Nakon što je glumio u filmu ''House of Gucci'' uz bok Lady Gagi, Driver sada ponovno glumi Talijana u novom filmu ''Ferrari'', koji govori o vlasniku tvrtke Ferrari.

Adam će u filmu glumiti vozača Enza Ferrarija, a za ulogu u kojoj ima šezdesetak godina Adama su transformirali u sjedokosog muškarca kratke kose, zbog čega ga mnogi ne bi prepoznali.

Driver iza sebe broji brojne filmske uspješnice, a svoj privatni život ne voli previše otkrivati.

Sa suprugom Joanne Tucker rijetko se kada pojavljuje. Upoznali su se na Julliardu, a upravo je ona zaslužna za njegov modni izričaj. Joanne pazi da njezin suprug bude prigodno odjeven u svakoj prilici, a Adam se smije da bi bez nje i dalje hodao okolo u trenirci, bez obzira na to što drugi rekli na to.

Par se zaručio 2012. godine, a godinu kasnije stao je pred oltar na privatnoj ceremoniji, s koje u javnost nije procurila niti jedna fotka sve do ove godine. Svoj osobni život Adam čuva daleko od javnosti, stoga su brojni njegovi fanovi bili šokirani činjenicom da je otac. Adam i supruga više su od dvije godine čuvali informaciju da im se rodio sin, a još uvijek nije poznato kako se zove ni koliko točno godina ima.

Adamov novi film "Bijeli šum", na čijoj se premijeri posljednje pojavio, adaptacija je bestselera iz 1985. godine američkog romanopisca Dona DeLilla, a pretpostavlja se da će ''Ferrari'', u kojem glumi i naša glumica Ema Kovač, također obarati rekorde gledanosti.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković Andrej Plenković Andrej Plenković Andrej Plenković +21 Andrej Plenković Nekad i sad Isplivala 38 godina stara fotka premijera Andreja Plenkovića: Evo kako je izgledao dok je bio vaterpolist u mladim danima!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 5 +27 Jennifer Lopez - 4 Celebrity Lopez otkrila malo previše dok se razgibavala na balkonu, sve su uhvatili paparazzi koji prate svaki njezin korak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene