Pretužan kraj

S 26 godina udala se za 89-godišnjeg milijardera, a tragično je preminula nakon što je ostala bez sina - našli su je u hotelskoj sobi

Anna Nicole Smith (Foto: Getty Images) Anna Nicole Smith (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Anna Nicole Smith (Foto: Getty Images) Anna Nicole Smith (Foto: Getty Images) +0 Anna Nicole Smith (Foto: Getty Images) Galerija

Anna Nicole Smith rodila je 2006. kćer Dannielynn, a samo tri dana kasnije u njezinoj bolničkoj sobi preminuo je njezin sin Daniel, što je ona, kao što bi i svaka majka, teško podnijela.

Anna Nicole Smith tragično je preminula 8. veljače 2007. u 41. godini života, a iza nje je tada ostala petomjesečna kći Dannielynn Birkhead.

Pogledaj i ovo showbuzz Nevjerojatna priča Sve se promijenilo kad se udala za 89-godišnjeg naftnog tajkuna, a njezin život naglo je prekinut u 39. godini

Anna je slavu stekla 1993. kada se skinula za Playboy i postala zečica godine, a ostala je upamćena kao jedno od najprepoznatljivijih američkih TV lica. Ušla je u glumačke vode i osvojila je javnost svojim južnjačkim šarmom i tako stekla status megapopularne američke ikone. 

Nekima je smetalo što je seksi, neobrazovana plavuša dobila pozornost, no ona se nije dala smesti. Udavala se dva puta, a drugi brak s tada 89-godišnjim multimilijarderom J. Howardom Marshallom izazvao je skandal jer su je optužili da je sponzoruša. Naime, kada se udala za njega, imala je 26 godina i on je preminuo od upale pluća nakon samo 14 mjeseci njihova zajedničkog života. 

Smith, koja bi 28. studenog navršila 53 godine da je živa, borila se s njegovim nekadašnjim posinkom oko nasljedstva i sudska zavrzlama  trajala je 15-ak godina. Stalno su se mijenjale odluke tko ima pravo na bogatstvo, a pokoji milijun dobio je svatko od njih. Ipak, ne zna se tko je na kraju profitirao jer je sve bilo teško popratiti. 

Anna je 7. rujna 2006. rodila kćer Dannielynn, no tri dana kasnije se suočavala s velikom tragedijom. Naime, njezin sin Daniel Wayne Smith preminuo je u 21. godini u njezinoj bolničkoj sobi tri dana nakon što je došao na Bahame vidjeti tek rođenu polusestru. Na njegovu tijelu provedene su dvije obdukcije i utvrđeno je da je umro zbog smrtonosne kombinacije opijata.

Kao što bi i svaka majka, Anna je teško podnijela njegovu smrt, a nekoliko mjeseci kasnije i ona je okončala svoj život. Pronađena je mrtva u sobi 607 u hotelu i kasinu Hard Rock na Floridi. Pronašla ju je prijateljica i medicinska sestra Tasma Brighthaupt, koja je pozvala hitnu pomoć, dok ju je njezin suprug i Annin tjelohranitelj pokušavao reanimirati. Nakon dolaska u bolnicu proglašena je smrt slavne starlete, a kao uzrok navodi se trovanje kombinacijom raznih lijekova.

O malenoj Dannielynn nakon utvrđivanja očinstva i borbe za skrbništvo s još trojicom muškaraca nastavio se brinuti njezin otac Larry Birkhead. Oni pokušavaju održati sjećanje na američku pop-divu živom tako što čuvaju sve njezine haljine i kostime u kojima je nastupala, a svoju su obiteljsku kuću zbog tog razloga pretvorili u hram posvećen Anni Nicole. Njezini posteri i plakati su svugdje, jednako kao i njezine fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larry Birkhead (@larryanddannielynn)

Larry i Dannielynn žive u Kentuckyju, no često posjećuju i Bahame, na kojima je Anna Nicole pokopana, kako bi joj bili što bliže.

"Mrzim što ona nije tu uz Dannielynn dok odrasta. Zbog toga joj želim njezinu majku približiti što je više moguće. Ako bude okružena njezinim stvarima, moći će bolje razumjeti koliko je nevjerojatna osoba ona bila", rekao je otac 14-godišnje Dannielynn, koja još ne pokazuje interes za time da krene stopama svoje majke te postane glumica i model.

Dannielynn samo želi biti sretna tinejdžerica koja živi normalan život, unatoč tome što je svoju majku, koja je preminula prije 13 godina, jedva upoznala.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentina Walme Celebrity Nezgoda naše najseksi plesačice: Uske kožne hlače puknule joj usred snimanja, objavila je i video!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene