Ups!

Nezgoda naše najseksi plesačice: Uske kožne hlače puknule joj usred snimanja, objavila je i video!

Valentina Walme Valentina Walme PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentina Walme Galerija

Plesačici Tini Walme su tijekom snimanja spota za pjesmu "Ogledalo" pjevača Davida Temeklovog pukle hlače.

Poznata hrvatska plesačica Tina Walme u plesnom je svijetu slavna već godinama, a širu javnost osvojila je 2019. godine u showu "Ples sa zvijezdama" u kojem je bila mentorica Davoru Gariću.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 5 Vjenčanje kao iz bajke! Makedonski zavodnik oženio je lijepu hrvatsku voditeljicu, dio romantične atmosfere podijelio je na svojim društvenim mrežama

Od tada je rado viđeno lice na brojnim domaćim eventima, a popularna je i na Instagramu gdje broji preko 21 tisuću pratitelja koje svakodnevno oduševljava svojim fotografijama.

Sada je društvenoj mreži objavila video sa snimanja novog spota za pjesmu "Ogledalo" Davida Temelkovog, makedonskog glazbenika koji karijeru gradi u Hrvatskoj. Tina u spotu nosi izazovni topić, traper jaknu i pripijene kožne hlače koje su joj, kako je otkrila, tijekom snimanja prouzročile probleme.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tina Walme LaTina (@walme.tina)

"Fun fact: Puknule su mi hlače prvih 15 minuta (od 8 h) snimanja spota", otkrila je ispod videa u kojem zaista, kada se dobro zagledate, možete vidjeti prorez na stražnjem dijelu hlača.

No unatoč modnoj nezgodi, Tina je ispod objave dobila brojne komplimente na račun svojeg izgleda čime je još jednom potvrdila da s razlogom slovi za jednu od naših najseksi plesačica.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Britanska kraljevska obitelj (Foto: Getty) - 6 Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) +0 Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Reakcija kraljevske obitelji na gubitak drugog djeteta Harryja i Meghan iznenadila je javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene