Govori o njihovu odnosu

Reakcija kraljevske obitelji na gubitak drugog djeteta Harryja i Meghan iznenadila je javnost

Britanska kraljevska obitelj (Foto: Getty) - 6 Britanska kraljevska obitelj (Foto: Getty) - 6 Getty 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Britanska kraljevska obitelj (Foto: Getty) - 6 Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) +0 Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) Galerija

Iako se mjesecima šuška da princ Harry i Meghan Markle nisu u dobrim odnosima s kraljevskom obitelji, sada se doznalo da su im oni bili golema podrška nakon gubitka drugog djeteta.

Bivša vojvotkinja Meghan Markle u srijedu je za New York Times otkrila da je u srpnju ove godine doživjela spontani pobačaj.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

A iako se od ožujka, kada su ona i princ Harry odstupili od kraljevskih dužnosti i preselili se u Los Angeles, u javnosti nagađa kako nisu u dobrim odnosima s kraljevskom obitelji, sada se doznalo da su im oni bili golema podrška nakon gubitka drugog djeteta.

"Princ Charles bio je podrška Harryju i Meghan tijekom njihova perioda tugovanja. Cijela je kraljevska obitelj jako tužna zbog Harryja i Meghan", otkrio je za US Weekly izvor blizak obitelji.

Iz Buckinghamske palače za časopis su izjavili i da je Meghanin pobačaj iznimno osobna stvar. 

U priopćenju koje je objavio New York Times Meghan je sama opisala potresni trenutak koji se dogodio u srpnju ove godine, i to dok je prematala sina Archieja.

"Nakon što sam mu promijenila pelenu, osjetila sam oštar grč. Spustila sam se na pod s njim u naručju pjevušeći mu uspavanku kako bismo oboje bili mirni, ali ta melodija bila je u potpunosti suprotna mom osjećaju da nešto nije u redu. Znala sam da dok sam u naručju držala prvorođeno dijete, da gubim drugo", otkrila je Meghan.

Nekoliko sati kasnije probudila se u bolnici, a uz nju je bio princ Harry.

"Nekoliko sati kasnije ležala sam u bolničkom krevetu, držeći supruga za ruku. Osjetila sam njegov dlan i poljubila mu ruke, mokre od suza. Zurila sam u hladne bijele zidove, a oči su mi bile pune suza, staklene. Razmišljala sam samo kako ćemo se oporaviti od toga", prisjetila se Meghan.

Iako je nove informacije iz kraljevske obitelji daju naslutiti da su Harry i Meghan s njima ipak ostali u dobrim odnosima, u javnost je isplivala i informacija koja potvrđuje da se ne namjeravaju vratiti živjeti s njima.

Naime, u bivši dom princa Harryja i Meghan Markle znani kao Frogmore Cottage sada useljava se njegova sestrična princeza Eugenie sa suprugom Jackom Brooksbankom, otkriva The Sun.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene