Život nakon skandala

Nakon što ju je bivši muž osramotio, jedan joj je partner tragično preminuo, a sadašnji je pravi komad

Elin Nordegren (Foto: Profimedia) Elin Nordegren (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elin Nordegren (Foto: Profimedia) Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) Tiger Woods, Elin Nordegren (Foto: Getty Images) Elin Nordegren i Chris Cline (Foto: Profimedia) Elin Nordegren (Foto: Profimedia) +0 Elin Nordegren (Foto: AFP) Galerija

Tiger Woods bivšu je suprugu Elin Nordegren varao na svakom koraku.

U lipnju ove godine saznalo se kako bivša supruga golfera Tigera Woodsa čeka treće dijete.

Pogledaj i ovo Elin Nordegren i Cameron Jordan (Foto: Profimedia) Konačno sretna Dugo se nije znalo tko je otac: Bivša supruga sportskog asa pokazala dijete, ali i zgodnog tatu

39-godišnja bivša švedska manekenka Elin Nordegren od golferskog se asa rastala prije 10 godina nakon njegova preljubničkog skandala. Par je tijekom braka dobio dvoje djece, kćer Sam i sina Charlieja.

Podsjetimo, Woods je upoznao Elin davne 2001. godine na jednom turniru, a upoznao ih je golfer Jesper Parnevik. 2003. godine pale su zaruke, a godinu kasnije i vjenčanje, i to u jednom resortu na Barbadosu. Ipak, 2010. godine par se rastao, i to na nimalo lijep način.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordan Cameron FanPage (@jordancameron84) on

Naime, Tiger je zanosnu suprugu varao na svakom koraku s različitim ženama, a vruće poruke koje je izmjenjivao s njima preplavile su medije. Tako ne samo da je sportaš prevario svoju suprugu već ju je i javno osramotio, zbog čega se Nordegren nakon 2010. godine povukla iz javnosti.

Tek je 2014. godine prvi put progovorila o razvodu za časopis People, a tada je priznala kako je išla na intenzivne terapije te je učila kako raditi na sebi. Također, Elin je iste godine diplomirala psihologiju na Sveučilištu Rollins, a zbog visokih ocjena imala je čast održati govor tijekom primanja diplome.

"Krenula sam dalje i na dobrom sam mjestu. Moja veza s Tigerom koncentrirana je na našu djecu i zajednički odgoj te nam jako dobro ide. On je divan otac", otkrila je u istom intervjuu, a i sam sportaš je nakon razvoda imao samo riječi hvale za bivšu suprugu. "Ona je jedan od mojih najboljih prijatelja. Često se čujemo i oboje znamo da su djeca najvažnija", istaknuo je.

Godinu dana nakon što je njezin razvod finaliziran, plavokosa ljepotica počela se viđati s milijarderom Chrisom Clineom kada su postali susjedi.

Pričalo se kako su zajedno proveli ukupno dvije godine, no neki izvori tvrde da se radilo o četiri godine. Par je posljednji put viđen 2016. godine na jednom mondenom skijalištu kako izmjenjuje poljupce, a u lipnju 2019. godine Cline je poginuo u helikopterskoj nesreći na Bahamima. Imao je 60 godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordan Cameron FanPage (@jordancameron84) on

S njim su u to vrijeme bili 22-godišnja kći Kameron i njezino troje prijatelja, golfer David Jude te pilot, no nitko nije preživio nesreću.

Dan nakon vijesti o trećoj trudnoći paparazzi su snimili Elin s povećim trudničkim trbuhom na sinovoj nogometnoj utakmici, no nitko tada nije znao tko je otac djeteta.

Radi se o NFL igraču Jordanu Cameronu, s kojim se Šveđanka viđa posljednjih godina, iako ni to nitko ne može tvrditi sa sigurnošću. Par se navodno upoznao u Miamiju, a njezina obitelj i prijatelji presretni su što je ušao u njezin život jer se predivno ponaša prema njoj.

Cameron iz prijašnje veze ima sina Tristana, a umirovljen je u ožujku 2017. godine nakon što je pretrpio četiri potresa mozga u četiri godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene