Ukinuti su im glasovi

Skandal na Eurosongu: Šest zemalja varalo u finalu, među njima je i jedna iz našeg susjedstva!

Eurosong 2022 Eurosong 2022 Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Eurosong 2022 Eurosong 2022 Vladana Vladana Vladana Vladana Vučinić - 10 Vladana Vučinić - 7 Vladana Vučinić - 8 Vladana Vučinić - 9 Vladana Vučinić - 5 +4 Vladana Vučinić - 4 Galerija

Europska radiodifuzijska unija ukinula je glasove žirija šest zemalja koje su sudjelovale na Eurosongu zbog utvrđenih nepravilnosti.

Na Eurosongu 2022. utvrđene su određene nepravilnosti u glasovanju žirija šest zemalja.

Pogledaj i ovo Ana Đurić Konstrakta Jeste li ih već nabavili? Konstrakta vratila slavu legendarnom modnom detalju, nije ih mogla nabaviti u Srbiji, ali evo kako se snašla!

O svemu se u službenom priopćenju oglasila Europska radiodifuzijska unija (EBU), piše wiwibloggs.com.

"Europska radiodifuzijska unija (EBU) analizom glasova žirija nakon druge generalne probe i drugog polufinala na Eurosongu 2022 otkrila je određene nepravilnosti u glasovanju šest zemalja", naveli su u službenom priopćenju, a zatim su otkrili i koje su daljnje korake poduzeli.

"Kako bi sve bilo u skladu s uputama za glasovanje, EBU je u suradnji s nezavisnim partnerom za glasove izračunao zamjenski rezultat glasovanja za svaku od spornih zemalja", napisali su i objasnili da su bodovi izračunati na temelju rezultata zemalja sa sličnom povijesti glasovanja.

Među zemljama koje su bile izuzete iz glasovanja je i naša susjedna Crna Gora, koju je ove godine na Eurosongu predstavljala Vladana s pjesmom "Breathe".

Preostalih pet zemalja kod kojih su utvrđene nepravilnosti u glasovanju su Azerbajdžan, Gruzija, Poljska, Rumunjska i San Marino.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić +18 Mia Dimšić Celebrity Pogledajte koliko je malo nedostajalo Miji Dimšić za prolazak u finale Eurosonga, dogodilo joj se isto što i Albini!

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) +5 Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Celebrity Britney Spears objavom rasplakala milijune obožavatelja: "Izgubili smo naše čudo od djeteta…"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene