Pretužno!

Britney Spears objavom rasplakala milijune obožavatelja: "Izgubili smo naše čudo od djeteta…"

Britney Spears i Sam Asghari Britney Spears i Sam Asghari Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Profimedia) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Profimedia) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) +0 Britney Spears i Sam Asghari Galerija

Britney Spears i njezin zaručnik Sam Asghari na Instagramu su objavili da su izgubili bebu samo mjesec dana nakon što su otkrili da će postati roditelji.

Pjevačica Britney Spears i njezin zaručnik Sam Asghari objavili su tužnu vijest.

Pogledaj i ovo Sam Asghari - 6 O svemu se i on oglasio! Stare fotografije supruga Britney Spears dokaz su novih detalja o mučenju koje je proživljavao s pjevačicom: ''Imao je modrice, ona je nosila noževe...''

Mjesec dana nakon što su otkrili da će dobiti bebu, otkrili su da su izgubili dijete, a objava je rastužila milijune obožavatelja pop-princeze.

"S najdubljom tugom moramo objaviti da smo izgubili naše čudo od djeteta ranoj u trudnoći. Ovo je užasno vrijeme za svakog roditelja. Možda smo trebali pričekati s objavom trudnoće, no bili smo preuzbuđeni i htjeli smo podijeliti lijepe vijesti. Ljubav koju osjećamo jedno prema drugom je naša snaga. Nastavit ćemo pokušavati proširiti našu prekrasnu obitelj. Zahvalni smo za svu vašu podršku. Ljubazno vas molimo za privatnost u ovim teškim vremenima", piše u objavi koju su Britney i Sam podijelili na svojim Instagramima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

Podsjetimo, pjevačica je početkom travnja na Instagramu objavila da s 12 godina mlađim Samom čeka prvo dijete, a tada je objasnila i kako je kupila test za trudnoću nakon što se naglo udebljala.

Samu bi ovo bilo prvo dijete, a Britney iz braka s Kevinom Federlineom već ima ima sinove Seana Prestona (16) i Jeydena Jamesa (15).

Britney je od kraja prošle godine opet slobodna žena, nakon što je otac Jamie 13 godina upravljao njezinom imovinom, ali i životom, a među ostalim je kontrolirao i njezine metode kontracepcije, pa pjevačica nije mogla ostati trudna, iako često je izražavala želju za tim.

Sutkinja Brenda Penny iz Los Angelesa okončala mu je skrbništvo početkom prosinca 2021., na radost Britneyinih brojnih obožavatelja koji su u posljednjih godinu dana pokrenuli pokret #FreeBritney, potaknuti mučnim dokumentarnim filmom o njezinu životu.

"Framing Britney Spears" izašao je početkom godine, a u njemu su otkriveni brojni dotad nepoznati detalji iz njezina privatnog života

Pjevačica iza sebe ima dva propala braka. Za prijatelja iz djetinjstva Jason Alexandera udala se 2004. godine u Las Vegasu, a brak im je potrajao samo 55 sati. Iste godine stala je pred oltar i s ocem svojih sinova, plesačem Kevinom Federlineom, a razveli su se 2006.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra +8 Kalush Orchestra Celebrity Potresni vapaj predstavnika Ukrajine nakon nastupa na Eurosongu: "Molim vas, pomozite, pomozite odmah!"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Chanel, Španjolska - 1 Chanel, Španjolska - 2 Chanel, Španjolska - 3 Chanel, Španjolska - 4 +8 Chanel, Španjolska - 5 Celebrity Imamo najgolišavije izdanje na Eurosongu u Torinu: Vatrena Španjolka na pozornici je otkrila stražnjicu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene