najkontroverzniji nastup

Jeste li primijetili detalj zbog kojeg je izbio skandal odmah na početku Eurosonga? Organizatori su se sada i ispričali!

Eric Saade Eric Saade Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Eric Saade Eric Saade Eric Saade Eric Saade Eric Saade Eric Saade Eric Saade, Eurosong 2011. Eric Saade, Eurosong 2011. Eric Saade, Eurosong 2011. +0 Eric Saade, Eurosong 2011. Galerija

Zbog nastupa Erica Saadea u revijalnom dijelu prvog polufinala Eurosonga izbio je skandal zbog kojeg su se organizatori natjecanja dan kasnije i ispričali.

Organizatori natjecanja za pjesmu Eurovizije ispričali su se nakon što je švedski pjevač prekršio zabranu političkih simbola noseći propalestinski šal dok je nastupao.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Nastup Baby Lasagne i Eurosong pratilo je više od milijun ljudi, oglasili se o statistikama

Eric Saade otpjevao je pjesmu "Popular", s kojom je predstavljao Švedsku na Euroviziji 2011., u uvodnom dijelu polufinalnog natjecanja u utorak navečer i to je bio najkontroverzniji nastup večeri na kojoj je Hrvatska ušla u finale, ocjenjuje AFP.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 1 Celebrity Baby Lasagna oborio još jedan rekord, njegov nastup pregledan je više od milijun puta u samo nekoliko sati

Cijelo je natjecanje donekle u sjeni sudjelovanja Izraela, koji se suočio s kritikama zbog humanitarnih uvjeta u Gazi u jeku rata protiv Hamasa.

Saade, čiji je otac palestinskog podrijetla, na ruci je nosio palestinsku maramu. On je prije emisije upozorio da želi izraziti nekakav prosvjed protiv toga što je Izraelu dopušteno sudjelovanje.

Švedska televizija SVT i glavni organizator, Europska radiodifuzna unija, osudili su njegovu gestu.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna jednom je rečenicom raspametio Hrvate: "Nadam se da ste zadovoljni, da ste ponosni i..."

"Vrijedno je žaljenja što je svoje sudjelovanje iskoristio na ovaj način", rekla je za AFP izvršna producentica SVT-a za natjecanje Ebba Adielsson.

Drugi izvođači pozivali su na prekid vatre ili govorili protiv Izraela, ali im je rečeno da ne pokazuju političke poruke tijekom nastupa.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti Evo kakvo je stanje na kladionicama jutro nakon polufinala! Postotak Baby Lasagne stalno se mijenja

Zbog sigurnosnih strahova izraelskoj natjecateljici Eden Golan navodno je rečeno da ostane u svojoj hotelskoj sobi u Malmöu prije natjecanja u drugom polufinalu u četvrtak.

Očekuje se da će se u švedskom gradu održati prosvjedi koji će pozivati na isključenje Izraela.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Lovren Baby Lasagna Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna +25 Baby Lasagna Zanimljivosti "Je li Lovren na aparatima?" Nakon prolaska Hrvatske u finale Eurosonga društvene mreže vrve urnebesnim forama na račun našeg nogometaša

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Kuća koju Baby Lasagna uređuje sa zaručnicom - 2 Kuća koju Baby Lasagna uređuje sa zaručnicom - 1 Baby Lasagna Baby Lasagna i Elizabeta Ružić +32 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda kuća koju Lasagna uređuje sa zaručnicom, većinu rade sami: ''Rekao sam Elizabetinoj mami...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene