Ponovno u akciji

Video rasplesanog Micka Jaggera pregledalo više od 12 milijuna ljudi

Mick Jagger i Keith Richards (Foto: Getty) Mick Jagger i Keith Richards (Foto: Getty) Getty 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mick Jagger i Keith Richards (Foto: Getty) Mick Jagger (Foto: Getty Images) The Rolling Stones (Foto: Getty Images) Mick Jagger (Foto: Getty Images) +0 Mick Jagger (Foto: Getty Images) Galerija

Nakon što je zbog operativnog zahvata na srcu Micka Jaggera odgođena turneja "No Filter tour" Rolling Stones je ponovno u akciji i najavio je nove datume koncerata a Jagger je na Twitteru objavio i video.

Nakon što je zbog operativnog zahvata na srcu Micka Jaggera odgođena turneja "No Filter tour" Rolling Stones je ponovno u akciji i najavio je nove datume koncerata a Jagger je na Twitteru objavio i video.

Pogledaj i ovo Keith Richards - 7 Dvije velike obljetnice Legenda Rolling Stonesa proslavila je 80. rođendan, ali i još jedan važan dan, čestitke su samo pristizale

Turneja je odgođena za oko dva mjeseca nakon što je u travnju 75-godišnji podvrgnut operativnom zahvatu, navodno zamjene srčanog zaliska.

Jagger je objavio na Twitteru video na kojemu se vidi da uvježbava nastup za turneju i u prva 24 sata pregledalo ga je 10 milijuna ljudi, kazala je glasnogovornica Twittera, a ovom je trenutku ta brojka veća od 12 milijuna. 

Prvi će se koncerti održati 21. i 25. lipnja u Soldier Fieldu u Chicagu a zadnji koncert u sjevernoameričkoj dionici turneje planiran je za 31. kolovoza u Miamiju.

(Hina) 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek (Foto: IN Magazin) - 2 Jacques Houdek (Foto: Dnevnik.hr) Roko Blažević (Foto: AFP) Diego Siqueira, Endi Schrötter, Roko Blažević (Foto: Instagram) +1 Roko Blažević (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Celebrity Jacques se oglasio nakon Rokova nastupa: "Razočarani smo i tužni baš kao i svi vi, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene