Voli i folk i operu!

Tko je ova svestrana ljepotica koja se pojavila u novom hit-showu? Iza sebe ima već nastup na velikoj domaćoj pozornici!

Valentina Krajna Valentina Krajna Nova TV 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Krajna - 4 Valentina Krajna - 2 Valentina Krajna - 1 Valentina Krajna Valentina Krajna - 3 Valentina Krajna - 5 Valentina Krajna - 1 Valentina Krajna - 2 Valentina Krajna - 3 Valentina Krajna - 4 +11 Valentina Krajna - 5 Galerija

Valentina Krajna pojavila se u prvoj emisiji novog showa "Tko to tamo pjeva" i zaintrigirala gledatelje pred malim ekranima.

U prvoj emisiji novog showa "Tko to tamo pjeva" vidjeli smo nekoliko tajnih glasova, odnosno skrivenih vokalnih talenata i antitalenata, među kojima je bila i pjevačica Valentina Krajna.

Ova svestrana 25-godišnjakinja koja je privukla pažnju gledatelja, inače je magistrica komunikacijskog menadžmenta koja radi kao event menadžerica u jednom restoranu. Njezina velika ljubav je i šminkanje pa je završila tečaj za vizažisticu, jako voli zabavnu glazbu, folk i narodnjake, ona je svim srcem u tome.

Pogledaji ovo Luka Nižetić Celebrity Luka Nižetić o svojim fotografijama zbog kojih padaju komplimenti: ''Brinem o sebi i zadovoljan sam svojim životom''

U slobodno vrijeme trenira tenis, a može se pohvaliti da je bila i klizačica i da se bavila i taekwandoom, voli adrenalin i ekstremne sportove.

Valentina se profesionalno bavila i opernim pjevanjem, išla je u glazbenu školu i školovala se četiri godine upravo za taj smjer, ali je nakon toga odustala jer ju je uvijek zanimala pop glazba.

Pogledaji ovo Dražen Trogrlić Zanimljivosti Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

''Prva pomisao mi je da sam ostvarila svoju životnu želju da nastupam na pozornici i pjevam za publiku. Upravo to je bilo prošlog ljeta na Splitskom festivalu na Prokurativama", priznala nam je Valentina uoči showa kada je navela svoje postignuće na koje si je najviše ponosna.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ᴠᴀʟᴇɴᴛɪɴᴀ ᴋʀᴀᴊɴᴀ (@valentina_krajna)

Valentina je aktivna i na svom profilu na Instagramu gdje osim svojih atraktvnih fotografija dijeli i snimke svojih nastupa i gostovanja. 

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner - 6 Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 1 Ana Rucner - 4 +27 Ana Rucner - 5 Celebrity Ana Rucner se javila s egzotične destinacije na kojoj uživa s dečkom: "Bez, majice, bez cipela, bez problema!"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Desanka Beba Lončar - 2 Beba Lončar 2010. - 3 Beba Lončar 2010. - 2 Beba Lončar 2010. - 1 +20 Desanka Beba Lončar - 1 Nekad i sad Bila je toliko lijepa da su je prozvali srpskom Brigitte Bardot, no rano je stavila točku na kraj karijere, a danas se ne voli isticati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene