Fotka o kojoj se priča

Tko je Slavonka raskošnih oblina koja je napravila pravu pomutnju na društvenim mrežama zbog provokativne navijačke fotografije?

Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier/Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 5 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier Galerija

Claudia Rivier svojim raskošnim oblinama privukla je pozornost i stranih medija, a pravu je pomutnju izazvala fotografijom koju je objavila povodom Svjetskog nogometnog prvenstva.

Ovih se dana ne prestaje pričati o bujnoj Slavonki Claudiji Rivier. i to zahvaljujući provokativnoj navijačkoj fotografiji koju je podijelila sa svoje 624 tisuće pratitelja na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Claudia Rivier - 2 Njoj nije hladno! Raskošni dekolte naše bujne Slavonke pao u zaborav, ali je na domišljat način pokazala atribut kojim se isto baš voli pohvaliti!

Riječ je o fotografiji na kojoj 26-godišnja Claudia pozira u minijaturnom gornjem dijelu bikinija s navijačkim motivom, za što ju je inspiriralo Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru.

"Svjetsko prvenstvo u Katru službeno je počelo. Mogu li vas motivirati da navijate za Hrvatsku? Dopustite mi da pokušam", napisala je uz objavu koja je sve raspametila.

Claudia je svojim raskošnim oblinama privukla veliku pozornost i tvrdi da su potpuno prirodne, a kao dokaz tome bila je objavila fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala sa 17 godina. Time je odlučila jednom i zauvijek stati na kraj nagađanjima o njezinim estetskim zahvatima.

"17 i 26 godina. Ni u milijun godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih... I dodatnih 30 kilograma", napisala je Claudia uz fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala prije devet godina.

"Napravila sam ovu usporedbu kako bih dokazala i da nisam mijenjala ništa ni na licu. Naravno, postoje brojni filteri koje svakodnevno koristimo na Instagramu, ali do danas sam ostala svoja. Dodatni kilogrami koje sam nakupila tijekom godina promijenili su kako izgledam, no zadržala sam svoje najprepoznatljivije značajke", zaključila je, a uslijedila je lavina komentara.

Claudiji je popularnost naglo porasla kada su se o njoj raspisali svjetski mediji, a nakon toga i za DNEVNIK.hr progovorila je o svojoj karijeri modela na Instagramu, djetinjstvu i ljubavi te je objasnila i da ima podršku svojeg partnera u onome što radi.

"Kad je ljubavni život u pitanju, jako je važno imati osobu koja je stabilna, osobu koja ne strahuje od pogleda drugih muškaraca i osobu koja vas prije svega poznaje. Naravno da to ne ovisi samo o partneru, nego i o meni, kakav ja kredibilitet imam u očima partnera. Po tom pitanju stojim vrlo dobro", rekla nam je tada.

Ispričala je i kako ljudi reagiraju kada je sretnu uživo.

"Reakcije su različite, žene se uglavnom zgražaju, a muškarci se udaraju laktovima", kazala je među ostalim, ali je istaknula i da se ne može sjetiti da je imala neugodnih situacija.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Lorena Bućan - 4 Jelena Rozga i Lorena Bućan - 1 Lorena Buććan Lorena Bućan - 7 +15 Lorena Bućan - 5 Celebrity Mlada splitska pjevačica o Jeleni Rozgi: "Slušam je odmalena, međutim kad sam je upoznala kao osobu..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Kristina Burja +25 Ella Dvornik i Kristina Burja Celebrity Ella Dvornik u potpuno prozirnoj majici i bez grudnjaka ponosno pokazala rezultate operacije grudi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene