Što se tu događa?

Zbog ovih fotografija svi su pomislili da u 59. godini čeka dijete, a evo i kako ih je ona prokomentirala!

Sonia Kruger Sonia Kruger Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Sonia Kruger - 1 Sonia Kruger - 3 Sonia Kruger - 2 Sonia Kruger - 4 Sonia Kruger - 5 Sonia Kruger - 4 Sonia Kruger - 3 Sonia Kruger - 2 Sonia Kruger - 1 Sonia Kruger - 6 +2 Sonia Kruger - 7 Galerija

Sonia Kruger demantirala je vijest da čeka dijete nakon što su u javnosti osvanule njezine fotografije sa zaokruženim trbuščićem.

Slavna australska voditeljica Sonia Kruger potvrdila je da nije trudna nakon što su u javnosti pojavile fotografije kako napušta MediaWeek 100 Power Lunch, a koje su sve zbunile.

Na fotografijama koje je objavio i Daily Mail Australia, 58-godišnja Sonia nosi usku haljinu u kojoj je do izražaja došao njezin zaokruženi trbuščić koji je potaknuo nagađanja da je trudna, a sada je i ona sama sve odlučila javno prokomentirati.

Sonia je tijekom intervjua u emisiji The Kyle and Jackie O. progovorila o spornim fotografijama, a pojavila se potpuno ravnog trbuha.

"Bilo je zapravo jako čudno, čak sam i ja bila u šoku kad sam vidjela te slike. Ili imam intoleranciju na gluten ili su slike možda lažirane", zaključila je Sonia, no iz Daily Maila su potvrdili kako su fotografije prave.

Voditelj je zatim je zamolio Soniju da ustane, što je ona učinila pa pokazala svoj ravan trbuh.

"O moj Bože, to je kao daska za glačanje. Ravna je kao daska", čudio se voditelj.

"Mogu potvrditi da nema trudnoće. Možda bih trebala prestati jesti kruh", dodala je Sonia.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli soniakruger (@soniakruger)

A svoju vitku liniju i ravan trbuh pokazala je i na svom profilu na Instagramu, objavivši fotografiju na kojoj pozira u uskoj plavoj haljini za koju je u kratkom roku dobila niz komplimenata i pohvala.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju O.J. Simpson - 1 O.J. Simpson - 3 O.J. Simpson - 9 O.J. Simpson - 5 +5 Nicole Brown Simpson i O.J. Simpson Nekad i sad Bio je optužen za brutalno ubojstvo svoje žene i njenog prijatelja, a sada je viđen kako neprepoznatljiv tetura ulicama

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko - 6 Šime Vrsaljko - 7 Šime Vrsaljko - 5 Šime Vrsaljko - 4 +17 Šime Vrsaljko - 2 Nekad i sad Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao prije 13 godina, njegovao je malo drugačiji imidž nego danas!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene