Dobio dopuštenje!

Osvanula preslatka snimka princa Louisa i njegove posebne molbe, evo što je poželio na proslavi kraljičina jubileja!

Kate Middleton i princ Louis Kate Middleton i princ Louis Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Prinčevi Louis i Charles Prinčevi Louis i Charles Princ Louis Princ Louis Princ Louis Princ Louis Princ Louis Princ Louis i Kate Middleton Princ Louis i kraljevska obitelj - 7 Princ Louis i kraljevska obitelj - 6 +20 Princ Louis i kraljevska obitelj - 5 Galerija

Snimka malenog princa Louisa i njegova djeda princa Charlesa s proslave jubileja kraljice Elizabete rastopila je obožavatelje kraljevske obitelji.

Cijeli svijet oduševljen je pojavljivanjem malenog princa Louisa na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete, tijekom koje je upravo on definitivno ukrao cijeli show.

Pogledaj i ovo Princ William cijelo vrijeme se smješkao Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

Jedan od najslađih trenutaka, a čija se snimka sada pojavila, onaj je kada nestašni Louis moli da sjedne u djedovo krilo tijekom proslave. Do tog je trenutka sjedio kod mame Kate Middleton, ali onda se sjetio pitati tatu smije li ići do djeda.

"Djede, smije li Louis sjesti kod tebe?" upitao je tada princ William svojeg oca Charlesa, koji mu je odgovorio "Naravno".

Snimku pogledajte OVDJE.

Louis je nekoliko puta ukrao show tijekom jubilarnog vikenda, a njegove urnebesne fotografije rastopile su sve obožavatelje kraljevske obitelji.

Viđeno je kako stišće šake, plazi jezik, maše rukama u zraku, stavlja ruke na majčina usta i stoji na sjedalu kako bi bolje vidio spektakl, a o svemu su se oglasili i njegovi roditelji na službenom profilu na Instagramu.

''Kakav fantastičan vikend slavlja. Vidjeti ljude diljem zemlje kako se okupljaju s obitelji, prijateljima i voljenima bilo je iznimno posebno.
Hvala svima koji su pokazali svoju zahvalnost kraljici za njezinih nadahnjujućih 70 godina vodstva. Nadamo se da ste imali vikend za pamćenje'', napisali su u opisu fotografija.

''Svi smo se proveli nevjerojatno, posebno Louis…'' pisalo je na kraju opisa uz emotikon očiju, a pratitelji u komentarima srdačno su primili ovu šalu jer Louisovo ponašanje ionako nisu smatrali lošim, već simpatičnim.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Ante Burazin Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 5 +7 Jelena Rozga - 6 Celebrity Rozga u zagrljaju zgodnog trenera razvukla široki osmijeh nakon što je potvrdila svoj ljubavni status

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Louis Princ Louis Princ Louis Princ Louis +33 Kate i William Instagram - 4 Celebrity William i Kate oglasili se o ponašanju princa Louisa na proslavi jubileja, ovim komentarom ukrali su srca fanova!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene