Nema tko im nije pjevao!

Seve i Igor imali su čak tri svadbena slavlja, drugo u Beogradu bilo je najraskošnije, prisjetite se kako je sve izgledalo

Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina, Igor Kojić (FOTO: Instagram) Severina Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina, Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina, Igor Kojić (Foto: Instagram) +0 Severina i Igor Kojić (FOTO: Pixsell) Galerija

Severina i Igor Kojić vjenčali su se prvi put krajem rujna 2015. na tajnoj ceremoniji u Istri, a dva mjeseca kasnije su imali svadbeno slavlje u Beogradu. Treći put su imali posebno vjenčanje u Africi.

Severina (49) i Igor Kojić (34) okončali su svoj brak sporazumnim razvodom nakon nepunih šest godina, a mnogi pamte kako je par imao tri svadbena slavlja. 

Pogledaj i ovo Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Baš su bili dobri Bivši Severinin svekar otkrio u kakvom su danas odnosu, jako su voljeli jedno drugo: "Bilo ovo napisano ili rečeno budite sigurni da..."

Pjevačica i nogometni menadžer prvi put su imali tajnu i intimnu ceremoniju krajem rujna 2015. Prisutni su bili njihovi članovi obitelji i kumovi te su se vjenčali u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u istarskim Balama.

Proslava se održala u vili u blizini i bila je zatvorena za znatiželjne poglede. Severina je vijest o svadbi objavila na svom Instagram profilu. Naime, podijelila je fotografiju na kojoj su ona u vjenčanici, a Igor u odijelu skočili u bazen. 

"Mili moj, da se nismo sreli stvarno bila bi grijehota...", napisala je pjevačica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Kojić i Severina su imali drugo vjenčanje u Beogradu 22. studenog 2015., a taj je datum ona ranije stavila uz fotografiju iz bazena nakon svadbe u Istri. Par je imao raskošno slavlje sa 600-tinjak uzvanika na dva kata luksuznog hotela u glavnom srpskom gradu.  

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severininu vjenčanicu je dizajnirala Matija Vuica i na svadbi su se pojavili mnogi pjevači koji su i nastupili. Petar Grašo je izveo svoj hit "Moje zlato" za prvi ples Igora i Severine, a zapjevali su i Džej, Mitar Mirić, Aca Lukas i Saša Matić.

I sama splitska pjevačica se primila mikrofona i zabavljala uzvanike među kojima su bili i  Goran Karan, Maja Šuput, Iva Balent, Lepa Brena, Željko i Jovana Joksimović, Haris Džinović i Šaban Šaulić. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Mnogi detalji raskošnog slavlja su bili nepoznati javnosti, a Severina ih je odlučila otkriti na zanimljiv način. Naime, u svoj spot pjesme "Kuma" je stavila snimku s vjenčanja u Beogradu. U njemu su se mogli vidjeti šminkanje, pripreme za prvi ples, bacanje buketa i drugi zanimljivi prizori. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Posljednje, treće vjenčanje Igor i Severina su imali u Zanzibaru 2016. godine. Severina je otkrila na Instagramu da je nosila tradicionalnu, ljubičastu haljinu i nakit afričkih plemena, a u pratnji Masajki je došetala do Kojića. U rukama i kosi je imala žuto cvijeće te na nogama sandale dok je hodala po pijesku. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Doris Dragović (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Nekad i sad Procurile fotografije s vjenčanja Doris Dragović i bivšeg vaterpolista, pogledajte kako je pjevačica izgledala kao mladenka

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene