iz 1990. godine

Procurile fotografije s vjenčanja Doris Dragović i bivšeg vaterpolista, pogledajte kako je pjevačica izgledala kao mladenka

Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Doris Dragović (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Galerija

Doris Dragović i Mario Budimir vjenčali su se prije 31 godinu, a do fotografija s vjenčanja bilo je teško doći, no one su sada procurile u javnost.

Splitska glazbena diva Doris Dragović već je 31 godinu u sretnom braku s bivšim vaterpolistom Marijom Budimirom s kojim ima sina Bornu.

Pogledaj i ovo Doris Dragović Baš su posebni! Rijetka fotografija Doris Dragović sa sinom izazvala je opće oduševljenje, njezin jedinac danas ima 32 godine!

A iako su oboje dobro poznati hrvatskoj javnosti, rijetko ih se može vidjeti zajedno, a posebno je teško doći do njihovih fotografija s vjenčanja.

No jedna takva fotka ovih dana kruži Instagramom, a radi se o naslovnici časopisa top za koju su se fotkali kao mladenci i koju možete pogledati ovdje.

Doris je nosila klasičnu bijelu vjenčanicu s velom, a Mario crno odijelo i leptir mašnu te su pozirala nasmijani i zagrljeni.

Dragović i Budimir upoznali su se 1989. godine dok je ona još bila pjevačica u usponu, a on bio mlad i perspektivan vaterpolist. Zaljubili su se na prvi pogled te su se iduće godine vjenčali u Splitu, u crkvi Sv. Ante na Poljudu, a na svadbi su imali više od 130 uzvanika.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta (Foto: Instagram) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) +7 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Nikada nije otkrio zašto se razveo nakon 22 godine, ali navodno je mlađahna bujna ljepotica bila glavni razlog tome

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene