Mišljenja su podijeljena

Nižu se reakcije na novog finalista Supertalenta, mnogi su uvjereni u jedno: ''Neka je i on prošao!''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Radosavac - 5 Dino Radosavac - 4 Dino Radosavac - 3 Dino Radosavac - 2 Dino Radosavac - 1 Dino Radosavac - 1 Dino Radosavac - 2 Dino Radosavac - 3 Dino Radosavac - 4 Dino Radosavac - 5 +18 Dino Radosavac - 1 Galerija

Prolazak pjevača Dina Radosavca u finale showa "Supertalent" izazvao je brojne i pomiješane reakcije gledatelja.

U posljednjoj polufinalnoj emisiji showa Supertalent dobili smo tri zadnja finalista, a oni su grupa The Bad Week i pjevač Dino Radosavac, po izboru publike, dok je žiri kao treću finalistkinju odabrao plesačicu Iru Đerić Hasanac.

Pogledaj i ovo Supertalent: Maja Šuput - 1 nije štedjela s pohvalama Šuput mu je otvoreno poručila da je njezin tip, no nije joj se ostvarilo što je poželjela: "Ovo kako vi večeras izgledate…"

Najviše reakcija gledatelja izazvao je prolazak Dina u finale showa, a mišljenja su podijeljena.

"Tooo, Dino, bravo", "Bravo, Dino", "Zanimljiv, zabavan, simpatičan, ali nažalost nije za Supertalent", "Dino prošao u finale, a da ni sam ne zna kako ni zašto", "Dino nije za prolaz, niti za u finale", neki su od brojnih komentara na društvenim mrežama.

Mnogi su zaključili i da su komentari Martine Tomčić na Dinov nastup potaknuli gledatelje da glasuju za njega:

"Dino uz pomoć Martine u finale", "Martina pogurala Dina u finale svojom izjavom", "Neka je i Dino prošao u inat", nanizali su se komentari.

Podsjetimo, Dino je u showu povratnik, a izveo je svoje dvije pjesme, koje su podijelile mišljenja žirija. Na audiciji se predstavio s pjesmom "Vino i tekila", pa u polufinalu s pjesmom "Hopa cupa", a dok je dio žirija plesao i pjevao s njim uglas, od Martine je dobio X.

"Voljela bih zadržati dignitet ove emisije i nemam problem s time da me cijela nacija mrzi ako govorim istinu. Ti možeš zabavljati ljude na nekom drugom mjestu i u drugoj atmosferi, ti si svoju publiku našao. A ovo je večeras, baš kao i na audiciji, ispod svakog nivoa", komentirala je Martina Dinov nastup u polufinalu.

"Nakon viskija i tekile logično da je došao na hopa-cupa. Ti si nama toliko zabavan, ti si nam dio kad se opustimo, zabavimo. Pjesme su ti pitke, zabavne. Koreografija i stajling super i čini mi se da imaš veće samopouzdanje", pohvalila ga je Maja Šuput.

"Pogledajte koliko je napredovao zadnje četiri godine, od ničega je došao da danas pjeva u polufinalu Supertalenta. I to je pokazatelj da je nešto radio i da se nešto može. Super si bio!" dodala je Maja nakon Martinina komentara.

"Dino, zbog toga što si ti napravio nakon četiri godine kada smo te skoro popljuvali, pohvalio bih te. A ono što mi kažemo je nebitno, bitno je što kaže publika. Ako postoje ljudi koji se kao mala djeca vesele ovoj pjesmi kao i mi, bitno je da glasaju", zaključio je Davor Bilman.

"Došao si i napravio pomutnju s tekstom koji je na prvu jednostavan, a zapravo je dosta složen i kompliciran, ovo je show", rekao mu je Fabijan Pavao Medvešek.

"Ovo je Supertalent i žiri odlučuje što je dobro, a što nije, a ne što će se slušati u kafanama", zaključila je Martina.

Što vi mislite? 

Je li vam se svidio Dinin nastup?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput Maja Šuput i Fabijan Pavao Medvešek +30 Maja Šuput Celebrity Šuput kao da je stigla s kraljevskih dvora: Pogledajte iznenađenje koje je priredila za zadnju polufinalnu emisiju Supertalenta!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput komentira nastup Ivane Dugonjić Martina Tomčić pustila suzu nakon nastupa Ivane Dugonjić Ivana Dugonjić - 5 Ivana Dugonjić - 4 +18 Ivana Dugonjić - 3 Celebrity Zbog nje je Martina pustila suzu, a Maja joj se poželjela nakloniti: "Ako ti ne uđeš u finale, netko je gluh"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene