Wow!

Prvi dom Bradleyja Coopera poseban je po jednoj stvari, a sada traži i novog vlasnika!

Bivši dom Bradleyja Coopera - 3 Bivši dom Bradleyja Coopera - 3 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Bivši dom Bradleyja Coopera - 1 Bivši dom Bradleyja Coopera - 2 Bivši dom Bradleyja Coopera - 3 Bivši dom Bradleyja Coopera - 4 Bivši dom Bradleyja Coopera Bivši dom Bradleyja Coopera Bivši dom Bradleyja Coopera - 5 Bradley Cooper i Gloria Campano - 3 Bradley Cooper i Gloria Campano - 2 Bradley Cooper i Gloria Campano - 1 +16 Brad Pitt i Bradley Cooper - 3 Galerija

Prva luksuzna kuća koja je bila u posjedu slavnog Bradleyja Coopera našla se na tržištu nekretnina, a izdvaja se po jednome.

Zadivljujuća vila u Kaliforniji koja je nekada bila u vlasništvu holivudskog glumca Bradleyja Coopera pojavila se na tržištu za 2,3 milijuna dolara.

Pogledaj i ovo Gigi Hadid i Bradley Cooper Nema više skrivanja! Holivudski miljenik žena i slavna manekenka konačno potvrdili ono o čemu se mjesecima šuškalo

Nekadašnja Bradleyjeva oaza okružena je zelenilom i visokom živicom oko ograde, što visokoprofilnoj nekretnini daje ekskluzivan ugođaj. Na njezinu je uređenju radila renomirana dizajnerica interijera Santilla de Chanaleilles. Ona je projektirala imanje te ga upotpunila prirodnom i sirovom estetikom, za razliku od mnogih vila smještenih na Zapadnoj obali Los Angelesa.

Iako možda ne dolazi s prostranim imanjem, taj luksuzni dom prepun je brojnih sadržaja, uključujući kućnu teretanu, ugrađeno kameno ložište i veliki jacuzzi. To je ujedno bila i prva luksuzna kuća koju je Bradley kupio 2004. godine.

U njoj dominiraju drveni podovi i odgovarajući stropovi te je zapravo moderan spoj otvorenog dizajna i života na kalifornijskoj obali. Međutim, najupečatljiviji aspekt doma je onaj vanjski dio, koji je od poda do krova prekriven bujnom, njegovanom živicom. Po ulasku u dom novog vlasnika dočekat će prostrana velika soba i blagovaonica, smještena uz kuhinju s ogromnim betonskim šankom za doručak i dnevni boravak s tradicionalnim kaminom.

Tu su i dvije spavaće sobe s dvjema kupaonicama, uključujući luksuznu primarnu spavaću sobu s velikom kupaonicom. Pokraj glavnog imanja nalazi se odvojena stražnja građevina koja sadrži privatni ured, kućnu teretanu i dodatni životni prostor.

Vanjska terasa dizajnirana je imajući na umu domaćinstvo, gdje je raskošni vrt opremljen ugrađenim ognjištem, vodenim elementom, udobnim sjedalima i kamenim roštiljem.

"Bilo da organizirate večeru ili se samo opuštate s obitelji i prijateljima, ovaj je prostor savršen za uživanje u životnom stilu južne Kalifornije', izjavila je agentica za prodaju nekretnina Diana Braun.

Fotografije luksuzne kuće koja oduzima dah pogledajte u našoj galeriji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 6 +26 Ivana Knoll - 7 Celebrity Ivana Knoll bujni dekolte istaknula je u novom sićušnom bikiniju pa nabacila pozu: ''Svaki dan si sve ljepša!''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke i April Love Geary - 2 Robin Thicke i April Love Geary - 5 Robin Thicke i April Love Geary - 4 Robin Thicke i April Love Geary - 3 +14 Robin Thicke i April Love Geary - 1 Celebrity Serijski preljubnik smirio se uz 18 godina mlađu ljepoticu s čijih bujnih oblina ne može skinuti pogled!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene