Njena kći otkrila je detalje

Kraljicu Elizabetu brinula je jedna stvar prije njezine smrti, čini se kao da je cijelo vrijeme imala predosjećaj

Kraljica Elizabeta II. Kraljica Elizabeta II. Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Anne - 8 Kraljica Elizabeta II. - 2 Charles i Elizabeta Charles i Elizabeta Kraljica Elizabeta Dvorac Balmoral - 3 Dvorac Balmoral - 2 Dvorac Balmoral - 1 Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta +19 Kraljica Elizabeta Galerija

Kraljica Elizabeta brinula se zbog jedne stvari u vezi njezine smrti, a mislila je da će sve biti kompliciranije ako to bude upravo u Balmoralu gdje je i umrla.

Kraljica Elizabeta brinula se da će biti teško organizirati njezin sprovod ako umre u Balmoralu, otkrila je princeza Anne.

Ovi detalji otkriveni su u novom dokumentarcu o kraljevskoj obitelji, a u dirljivom segmentu, Anne govori o majčinoj smrti i kako se osjećala kad je vidjela kako se Carska državna kruna posljednji put skida s kraljičinog lijesa u kapelici Svetog Jurja u Windsoru.

''Prilično sam čudno osjetila olakšanje – to je to, gotovo'', rekla je.

''Ta se odgovornost prenosi dalje.''

Princeza Anne, koja je bila iznimno bliska s pokojnom kraljicom i majkom tijekom svog života, također je rekla: ''Mislim da je postojao trenutak kada je ona osjetila da će biti komplicirano umre li u Balmoralu. Pokušavali smo je uvjeriti da to nije njena briga.''

Razlog tome bila je silna organizacija njezinog ispraćaja i premještanje njenog tijela u London, ali i dolazak članova obitelji koji u posljednjim danima s njom nisu bili u Balmoralu.

No, mnogi su smatrali prikladnim da je kraljica umrla upravo u Balmoralu jer je jako voljela škotsko gorje. Neposredno prije njezine smrti u rujnu prošle godine, posjetio ju je dr. Iain Greenshields koji je nakon toga rekao da je govorila kako joj je zadovoljna što je tamo i da uživa u miru.

Princeza Anne dodala je još da je bila puka slučajnost jer se našla u Balmoralu na taj tužan dan. Objasnila je da se samo zaustavila u dvorcu na povratku prema jugu nakon što je provela nekoliko dana na zapadnoj obali Škotske.

Nakon kraljičine smrti, Anne je otkrila da je njezinom bratu bilo teško u potpunosti se pripremiti za trenutak u kojem će doći na prijestolje, unatoč tome što je cijeli život čekao na to.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 2 Indira Levak - 1 Maja Šuput i Indira Levak - 4 Maja Šuput i Indira Levak - 3 +26 Maja Šuput i Indira Levak - 2 Nekad i sad Evo kako je Indira izgledala dok je još bila dio naše hit-grupe, očito je što s godinama nije htjela puno mijenjati!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Rada Vasić Rada i Rade Vasić Rada i Rade Vasić Rada Vasić - 1 +1 Rada Vasić - 2 Celebrity Bili su najpoznatiji reality par u regiji, a sad su u teškoj situaciji i u suzama mole za pomoć: ''Molim vas, neka nam pomogne koliko tko može...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene