Pomalo čudno

Osvanula snimka princa Williama na konju zbog koje su se pojavili neki sramotni i zabrinjavajući navodi

Princ William Princ William Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William Princ William Kraljica Elizabeta II. i princ Charles (Foto: Getty Images) Tom Cruise, Kate Middleton i princ William Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 7 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 6 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 5 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 3 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 2 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 1 +2 Kraljica Elizabeta, princ William i Kate Middleton Galerija

Princ William sudjelovao je na probi za kraljičinu paradu, na kojoj se pojavio na svojem konju, za kojeg neki tvrde da je bio drogiran jer se čudno ponašao.

Britanski princ William sudjelovao je na probi za kraljičinu svečanu paradu, na kojoj se pojavio jašući konja, međutim nakon videa koji je osvanuo na društvenim mrežama neki su zaključili da je životinja bila drogirana.

Pogledaj i ovo Princ William cijelo vrijeme se smješkao Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

39-godišnji William jahao je konja po imenu George, koji je, prema pisanju Daily Maila, prošao potrebne kontrole, no onda su se pojavili neki sramotni i zabrinjavajući navodi.

"Williamov konj izgleda kao da je drogiran. Glava mu je na podu, to je sramota", izjavio je neimenovani vojni veteran za Daily Mail.

Konji koji sudjeluju u takvim povorkama prolaze posebnu obuku kako bi bili desenzibilizirani na buku i promet oko njih, a trenirani su da stoje dulje vrijeme na mjestu i da se naviknu na težinu dodatnog tereta.

Kraljica Elizabeta poznata je po velikoj ljubavi prema konjima, a  prisustvovala je svim kraljevskim izložbama konja u Windsoru od početka svoje vladavine, što je odraz njezina golemog interesa za utrke i uzgoj konja. Čak je i na fotografiji objavljenoj u travnju povodom njezina 96. rođendana snimljena pokraj dva ponija.

Izložbom konja ujedno je bila i službeno najavljena proslava kraljičina platinastog jubileja, koji će kulminirati četverodnevnim nacionalnim događanjima koji počinju 2. lipnja.

U javnosti se pojavila samo nekoliko puta otkako je prošle godine provela noć u bolnici zbog neutvrđene bolesti, nakon čega su joj liječnici naložili mirovanje. Od tada obavlja dužnosti na daljinu ili osobno iz svojega doma u dvorcu Windsor i nije prisustvovala prošlotjednom državnom otvorenju parlamenta.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Peta Wilson Peta Wilson Peta Wilson Peta Wilson +0 Peta Wilson Nekad i sad Pamtimo je kao fatalnu plavušu, nije joj mogao odoljeti ni Putin, a pogledajte kako danas izgleda!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gemma Owen s roditeljima Gemma Owen - 5 Gemma Owen - 4 Gemma Owen - 1 +4 Gemma Owen - 2 Zanimljivosti Kći legendarnog nogometaša ulazi u show pun seksa i eksplicitnih scena: "Mislim da tata neće biti sretan"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene