sasvim otvoreno

Princ Harry javno priznao da je koristio opijate: "Marihuana mi je pomogla da se nosim s traumama"

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, knjiga Spare Princ Harry - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Princ Harry Princ Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 5 Princ Harry i princ William +21 Meghan Markle i princ Harry Galerija

Britanski princ Harry, vojvoda od Sussexa, rekao je da mu je uporaba nekih droga zaista psihički pomogla, a stručnjak za traume dijagnosticirao mu je poremećaj deficita pažnje.

U kontroverznim memoarima "Spare" Harry je priznao da je redovno uzimao drogu i opisao kako je pušio marihuanu dok je živio u Nottingham Cottage na prostoru Kensingtonske palače.

Pogledaj i ovo Kraljica Camilla Teški dani za kralja Kraljica Camilla otputovala sama pa otkrila kako je Charles: "Bio je jako razočaran…"

U subotu je razgovarao s dr. Gaborom Mateom, autorom knjige "Mit o normalnom: Trauma, bolest & izliječenje u toksičnoj kulturi", u intervjuu uživo o uporabi kokaina, marihuane i alkohola.

Harry je rekao " Kokain mi nije ništa pružio, bio je više stvar druženja i sigurno mi je dao osjećaj pripadnosti. Mislim da je vjerojatno također učinio da se osjećam drukčije nego što sam se osjećao, i to je na neki način bio smisao.

"Marihuana je drukčija, ona mi je zapravo zaista pomogla", rekao je.

Vojvoda je govorio i o uporabi psihodelika kao što je napitak ayahuasca.

Nastavio je: “Bilo je to čišćenje vjetrobranskog stakla, uklanjanje životnih filtera jednako kao i na Instagramu, ti slojevi filtera. Uklonila mi je sve to i dala osjećaj opuštenosti, oslobođenja, ugode, lakoće koju sam uspio zadržati neko vrijeme".

“Radio sam to rekreativno i onda počeo shvaćati koliko je to dobro za mene, rekao bih da je to jedan od temeljnih dijelova mog života koji me promijenio i pomogao mi da se nosim s traumama i boli iz prošlosti”, rekao je.

Harry je govorio i o smrti svoje majke Diane, princeze od Walesa, koja je poginula u prometnoj nesreći u Parizu 1997. godine kada je imao samo 12 godina.

Dr. Mate mu je rekao: "Čitajući knjigu, dijagnosticirao sam vam ADD... Vidim to kao normalan odgovor na normalan stres".

Rekao je da se to može "izliječiti u bilo kojoj dobi".

Vojvoda, koji živi u Kaliforniji nakon što se 2020. preselio u SAD., otkrio je da ima dovoljno materijala za dvije knjige, ali se suzdržao jer misli da mu otac i brat ne bi "nikad oprostili".

Još nije potvrđeno hoće li Harry biti pozvan na očevu krunidbu u svibnju.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Tamara Loos - 2 Igor Mešin i Tamara Loos - 1 Igor Mešin i Tamara Loos - 5 Igor Mešin i Tamara Loos - 4 +19 Igor Mešin i Tamara Loos - 3 Celebrity Igor Mešin otkrio zašto će se prepustiti u ruke Marka Grubnića, jednom stvari ga je uspio ostaviti bez teksta: "Dobro je to shvatio"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Black - 2 Luke Black - 1 Luke Black - 4 Luke Black - 3 +7 Luke Black - 4 Celebrity Srbija je odabrala svog predstavnika na Eurosongu, evo tko je mladić koji je pomeo konkurenciju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene