Bizarna ovisnost

Potrošili su milijune da bi izgledali kao Barbie, Kim ili Ken, pogledajte jesu li u tome uspjeli

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Oni pokušavaju sve da nalikuju svojim idolima, a pogledajte njih 10 koji su pretjerali u svom naumu da izgledaju identično kao njihovi uzori.

Brojni obožavatelji slavnih lica često žele biti poput njih samih, a to uglavnom to rješavaju šminkajući se i oblačeći poput svojih uzora. Ipak, neki od njih otišli su toliko daleko da su plastičnim operacijama pokušali postići i jednaki izgled. Ovo je 10 najskupljih pokušaja da sliče svojim idolima.

Pogledaj i ovo Rodrigo Alves, ljudski Ken (Foto: Profimedia) Želi izgledati kao Ken Ovo nije lutka, već muškarac koji je napravio više od 100 kirurških zahvata

Ukrajinka Valeria Lukyanova svjetski je poznata po tome da je slika i prilika lutkice Barbie. Odbija priznati da se podvrgnula plastičnim zahvatima kako bi izgledala kao lutkica iako, naravno, fotografije govore drugačije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Давно хочу спросить. А если абстрагироваться и сделать вид, что вы меня не знаете, то какая я была бы для вас на первый взгляд ? Допустим если увидеть меня в зале ? #тренировка #матрица #маг #магия #метафизик #ведьма

A post shared by Valeria Valerievna Lukyanova (@valeria_lukyanova21) on

Myla Sinanaj navodno je potrošila 30.000 dolara na brojne operacije kako bi izgledala kao Kim Kardashian. Operirala je usne i stražnjicu, a otišla je toliko daleko da je snimila vlastiti pornić kakav ima i slavna reality sestra.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Devil in a Red dress💃

A post shared by Myla Sinanaj (@mylaofficial) on

Herbert Chavez od svoje pete godine obožava Supermana toliko da je napravio sve kako bi izgledao poput lika iz stripa. Inače se bavi dizajnom, a potrošio je oko 20.000 dolara na razne operacije da nalikuje na svog idola.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by herbert chavez (@herbertchavez_superman) on

Kyleigh Potts bila je na više od 40 estetskih zahvata koji su stajali oko 75.000 dolara, a sve samo da izgleda kao Kylie Jenner. Istaknula je kako joj je već odavno životni cilj da izgleda kao Kylie.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bag And Body #Secured 💙🧊💙🧊

A post shared by 👑King Kyleigh👑 (Kyleigh Potts) (@theonlykingkyleigh) on

Britney Spears uzor je Bryanu Rayu, koji je potrošio više od 80.000 dolara da izgleda kao pop-princeza. "Britney je oduvijek moja najveća inspiracija", zaključio je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There's a world undefined, In my body and mind xo 💋 #bryanray #britneyspears #itsbryanbitch #itsbritneybitch #britneyarmy #beauty #actor #singer #singersongwriter #makeup #blond #style #eyes #fashion #missamericandream #love #skincare #lips #smile #myprerogative #prerogative #💋 #xo #touchofmyhand #sweaterweather #ponytail

A post shared by Bryan Ray (@beeray416) on

Toby Sheldon potrošio je čak 100.000 dolara na operacije kako bi izgledao poput Justina Biebera. Bio je opsjednut slavnim pjevačem, no, nažalost, preminuo je 2016. godine od posljedica predoziranja drogom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How much do I look like justin on a scale of 1-5? I'm getting my ears done on the 26th. #tobysheldon #justinbieber @justinbieber

A post shared by Toby Sheldon Bieber (@tobysheldon) on

Amerikanka Pixee Fox bila je na 200 operacija, a cilj joj je bio izgledati poput najdražeg lika iz crtića - Jessice Rabbit. Na korekcije je potrošila 100.000 dolara, uklonila si je šest rebara, a u oči si je ugradila zelene leće kako bi imala identičan izgled kao Jessica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good morning

A post shared by Pixee Fox - The Living Cartoon (@pixeefox) on

Jordan James Parke također je opsjednut Kardashianima, a i on želi biti poput Kim. Potrošio je čak 130.000 dolara na plastične operacije te je odradio sve detalje da izgleda kao supruga Kanyea Westa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling SO good after shedding a stone in total thanks to @skinnyclinic_ 😍💉 Anyone struggling with being a pig like me 🐷 contact them! Its so easy to use, its a pre-filled pen, you inject once a day. This cuts your appetite and stops you craving sugar and bad things 😍 Contact them to get yours 👏🏽 #SkinnyClinic

A post shared by 💋💉Jordan James Parke💉💋 (@jordanjamesparke) on

Isto želi i Jennifer Pamplona, koja je otišla još dalje te iskeširala 470.000 dolara na operacije da bude kao Kim. "Zaljubila sam se u plastične operacije prije dosta vremena, a kada sam vidjela Kim Kardashian, htjela sam obline poput njezinih", zaključila je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Life my Rules! Thanks!

A post shared by Jennifer Pamplona (@jenniferpamplona) on

Barbie ima i svoju srodnu dušu, a poput njezina dečka Kena izgleda Brazilac Roddy Alves. Na operacije je potrošio 650.000 dolara, a pojavljivao se u brojnim emisijama te dobio dodatnu popularnost.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling amazing totally pain free procedure ! Highly recommend @dental_centre_turkey for #venners

A post shared by Roddy Alves (@rodrigoalvesuk) on

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Brian Austin Green (Foto: Youtube Screenshot) Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) +4 Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Celebrity Već mjesecima žive odvojeno, ali razvod im nikako nije u planu jer se unatoč problemima jako vole?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene