Godine lete!

Pojavile se 14 godina stare fotografije Kolinde Grabar Kitarović, tada je imala potpuno drugačiji imidž i frizuru nego danas

Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar Kitarović Jurica Galoic 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović na svečanosti povodom Ramazanskog bajrama - 4 Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović na svečanosti povodom Ramazanskog bajrama - 3 Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović na svečanosti povodom Ramazanskog bajrama - 2 Kolinda Grabar-Kitarović na stadionu Maksimir - 4 Kolinda Grabar Kitarović na promociji knjige Velimira Zajeca Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar Kitarović +3 Kolinda Grabar-Kitarović Galerija

Fotografije bivše predsjednice Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović iz 2008. godine s konstituirajuće sjednice 6. saziva Hrvatskog sabora, otkrivaju koliko se promijenila kroz sve ove godine.

Bivša predsjednica Kolinda Grabatr Kitarović više nije toliko aktivna oko političkih i društvenih zbivanja, no tu i tamo se zna pojaviti u javnosti.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

U usporedbi s fotografijama iz prošlosti koje su se pojavile, točnije s konstituirajuće sjednice 6. saziva Hrvatskog sabora iz 2008. godine, vidljivo je koliko se promijenila tijekom svih ovih godina. 

Kolinda je tada imala potpuno drugačiji imidž i bujniju frizuru, a promjene su vdljive i na njenom licu. 

Otkako više nije predsjednica, više se posvetila sebi, pa nerijetko u uskim modnim kombinacijama ističe sve vitkiju figuru na kojoj joj zavide mnoge žene. 

Svojim dolaskom na javna događanja i dalje privlači veliku pozornost, a fotografima uvijek pozira nasmiješena od uha do uha.

Nedavno se potrudila da je svi primijete na stadionu Maksimir gdje se igrala prijateljska i humanitarna utakmica zagrebačkog Dinama i kijevskog Dynama na kojem se pojavila u elegantnom izdanju.

Za ovu je prigodu odabrala strukirani sako u svijetloplavoj boji, zbog koje se istaknula u masi, a naglasila je i svoju vitku liniju. Društvo joj je pravio njezin bivši savjetnik Tomislav Madžar.

Isto tako, na nedavnoj svečanoj promociji knjige "Zeko - biografija Velimira Zajeca" Kolinda se pojavila u plavoj baršunastoj haljini.

Za ovu je prigodu obukla plavu haljinu od kraljevskog baršuna, u kojoj je naglasila uski struk, a upotpunila ju je lančićima s biserima. Kosu ovaj put nije zavezala u svoju prepoznatljivu punđu, već ju je raspustila i lagano uvila.

Kolinda u posljednje vrijeme posebno izaziva zanimanje javnosti svojom nikad vitkijom linijom, za koju na društvenim mrežama dobiva brojne komplimente, a netko joj je posvetio i cijeli profil na Instagramu na kojemu joj piše hvalospjeve.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise - 1 Tom Cruise i Jennifer Connelly Tom Cruise - 2 Tom Cruise +12 Tom Cruise Nekad i sad Tom Cruise izgleda bolje nego ikad, fotke njegova lica zbog kojih su se svi zgražali sada su pale u zaborav!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Kim Kardashian i Pete Davidson - 3 +5 Kim Kardashian i Pete Davidson - 2 Celebrity Kim u bikiniju s tangama pokazala svu raskoš svojih oblina, iako mnogi tvrde da je u pitanju Photoshop

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene